Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/dvdp2016/nieuwsafbeeldingen/dvdp-lunch.jpg
Nieuws
16 maart 2016
Programma DVDP opnieuw veelbelovend!
Met nog vier weken te gaan is het programma van de vijfde editie van de Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) inmiddels bekend.
Met nog vier weken te gaan is het programma van de vijfde editie van de Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) inmiddels bekend. De bezoekers krijgen ook dit jaar een veelbelovend en gevarieerd aanbod vol kennis en inspiratie voorgeschoteld.

Gedurende de hele dag geven op het hoofdpodium aansprekende gasten acte de présence met bijdragen rond het thema ‘Werken aan de Nieuwe Opgave’. Er zijn sprekers uit onze eigen branche, maar ook frisse blikken uit andere sectoren.

Kenan Aksular opent het programma met een keynote speech over de visie van BMW op stedelijke mobiliteit. Het middagprogramma start met een keynote speech over zingeving door Ruben van Zwieten, predikant en oprichter van De Nieuwe Poort, een huis voor ontmoeting en inspiratie op Zuidas.

Op het hoofdpodium zijn er verder bijdragen van Rijksbouwmeester Floris Alkemade, Nathalie de Vries (voorzitter BNA), Maarten Hajer (hoofdcurator IABR), Frank de Reij (CEO Meander Medisch Centrum), Pieter Tordoir (Universiteit van Amsterdam) en Boris Geheniau (Fundament All Media).

Een groot deel van de dag kunt u uw eigen programma samenstellen en kiezen uit een breed palet aan kennissessies en lezingen. Het complete sesieprogramma vindt u hier.

Al bijna 500 vastgoedprofessionals hebben zich aangemeld. Wilt u weten wie u gaat ontmoeten? Kijk dan hier.
 

Tags