Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/opleidingen/LPO_1.jpg, https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/opleidingen/LPO_1.jpg
Nieuws
15 december 2021
Programmaleider Leergang Projectontwikkeling
Krijg jij een kick van het lesgeven aan en begeleiden van groepen enthousiaste, leergierige vastgoedprofessionals? Lees dan snel verder.

De NEPROM, de vereniging van professionele projectontwikkelaars zoekt een programmamanager voor de Leergang Projectontwikkeling voor gemiddeld 16 uur per week. Aanstelling in nader overleg en honorering in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Wat ga je doen?
De Leergang Projectontwikkeling (LPO) is al bijna 40 jaar dé praktijkopleiding voor projectontwikkelaars in de eerste jaren van hun carrière en voor iedereen die intensief samenwerkt met projectontwikkelaars. De LPO bestaat uit 28 dagdelen colleges, training, projectbezoeken en het werken aan een praktijkcasus. De LPO wordt vier keer per jaar aangeboden. Bij de opleiding zijn twintig praktijkdocenten en vier hoofddocenten betrokken.

Als programmaleider ben je verantwoordelijk voor de inhoud van de LPO, de begeleiding van de docenten en de positionering van de LPO. Je doet voorstellen voor vernieuwing en aanpassingen en voert die door en je onderhoudt daartoe contacten met onze leden, overheden en alle andere relevante partijen binnen de vastgoedwereld. Vanuit het NEPROM-bureau word je ondersteund door twee ervaren medewerkers.

Wie zoeken wij?
Je bent een energieke, inspirerende en motiverende persoonlijkheid met passie voor projectontwikkeling. Je kunt goed met mensen omgaan, hebt ervaring met de dynamiek van groepen en je werkt graag vanuit je eigen enthousiasme, kennis en praktijkervaring aan de verdere professionalisering van het vakgebied. Je hebt ervaring in en/of met het geven van onderwijs of trainingen.

Je bent creatief, brengt zelfstandig nieuwe zaken op gang en weet resultaten te boeken. Binnen een team neem je verantwoordelijkheid, acteer je proactief en pak je waar nodig de regie. Je kunt met dynamiek en diversiteit omgaan en je bent niet snel gestrest.

Je hebt een voor de functie relevante opleiding (hbo of hoger) en minimaal vijf jaar gedegen relevante ervaring. Je hebt een uitgebreid netwerk in de vastgoedwereld en een goede antenne voor de behoeften van de NEPROM-leden.

Wat bieden wij?
Dé kans om al je kennis en kunde kwijt te kunnen in een toonaangevende en hoog aangeschreven praktijkopleiding. De kick van het lesgeven aan en begeleiden van groepen enthousiaste, leergierige vastgoedprofessionals.

Een leuke en uitdagende werkomgeving waarin je samenwerkt met een enthousiast en collegiaal team dat openstaat voor vernieuwing en verandering. We hebben een open sfeer en informele omgangsvormen.

De NEPROM heeft een centrale plaats in het uitgebreide netwerk van toonaangevende projectontwikkelaars in Nederland en andere professionals in dit werkveld. In deze functie ben je direct betrokken bij onze leden, kun je werkelijk bijdragen aan de professionalisering van het vakgebied en heb je veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

De invulling van de functie en de aanstelling stellen we in onderling overleg vast, waarbij we uitgaan van inzet van gemiddeld minimaal twee dagen per week. De vergoeding is in overeenstemming met de zwaarte van de functie (maximaal niveau lector in het hbo). De functie is goed te combineren met een parttime aanstelling aan hbo of wo-onderwijsinstelling bij een relevante opleiding, zoals vastgoed & Makelaardij of Ruimtelijke Ordening & Planologie. Maar de functie is voor een zzp'er ook goed te combineren met op projectbasis actief zijn in de praktijk van vastgoedontwikkeling.

Wat doet de NEPROM?
De NEPROM is de branchevereniging van projectontwikkelaars in Nederland. De circa 75 aangesloten bedrijven zijn dé professionele opdrachtgevers voor de gebouwde omgeving van Nederland, vooral waar het gaat om woningen, kantoren, winkelcentra en gemengde gebieden.

De medewerkers van het bureau van de NEPROM staan in intensief contact met de leden, maar ook met de omgeving. Denk aan gemeenten, provincies, ministeries, collega brancheorganisaties, etc. In allerlei verbanden – meer en minder permanent - is er via korte lijntjes veel contact en uitwisseling.

Wij werken aan het verder professionaliseren van onze leden en aan het vergroten van de kennis over vastgoedontwikkeling. We zetten ons in voor goede samenwerking tussen overheden en projectontwikkelaars. We dragen vanuit de kennis en ervaring van onze leden bij aan discussies en beleidsontwikkeling op het terrein van ruimtelijke ontwikkeling en vastgoed. En uiteraard behartigen we de belangen van onze leden. Wij zijn een gewaardeerd gesprekspartner namens de branche voor Rijk, provincies, gemeenten en vele andere stakeholders.

Hoe leren wij jou kennen?
Stuur uiterlijk 15 januari 2022 (maar liever eerder) een e-mail met een beknopte motivatie en je cv aan Nancy Rietveld.

Jouw sollicitatie kun je richten aan onze directeur Jan Fokkema. Voor meer informatie kun je ook bij hem terecht (telefoon 070 - 386 62 64).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.