Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
10 april 2024
Radio VJ: Utrecht als betaalbare stad
Fahid Minhas deelt zijn zorgen over de bouw van betaalbare woningen in Utrecht bij Radio VJ, terwijl PvdA-wethouder Wonen nieuwe maatregelen bespreekt. Ook gaat hij in gesprek met Winy Maas over de vergroening van steden.

“Je kan op papier die betaalbare woningen wel hebben, maar als ze niet worden gebouwd, schiet je daar niet veel mee op, aldus Fahid Minhas bij Radio Vastgoed Journaal. Tijdens de uitzending werd er aandacht besteed aan de percentages sociale huur en middensegment en de bijbehorende vergunningsplicht in Utrecht. 

De gemeente Utrecht komt met nieuwe maatregelen om ervoor te zorgen dat Utrecht een betaalbare stad is en blijft. PvdA-wethouder Wonen van gemeente Utrecht vertelt hier meer over bij Radio VJ. NEPROM-directeur Fahid Minhas reageert op zijn verhaal en uit zijn zorgen over de gestelde percentages sociale huur en middenhuur in Utrecht. Bekijk hier de uitzending. 
 
Minhas nam ook deel aan een gesprek met architect Winy Maas over de vergroening van de stedelijke omgeving. Het verhaal van Maas intrigeert hem en hij ziet mogelijkheden om de kosten van vergroening de kwantificeren zodat beleggers en ontwikkelaars dit mee kunnen nemen in hun berekeningen. Bekijk hier de uitzending 


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(70).png, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(70).png

Tags