Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
22 januari 2013
Regiobijeenkomsten Crisis- en herstelwet
Het Ministerie van IenM, de NEPROM en de VNG nodigen u van harte uit voor de regiobijeenkomsten "Met de Crisis- en herstelwet sneller van idee naar uitvoering".

Met de Crisis- en herstelwet sneller van idee naar uitvoering

Ruimtelijke kwaliteit en een aantrekkelijke leefomgeving: een opgave voor alle bestuurslagen, marktpartijen, maatschappelijke organisaties en burgers. In een veranderende wereld is het realiseren van deze opgave een ware uitdaging. Te veel dynamiek, of juist te weinig... Stilstand is geen optie!

De Crisis- en herstelwet helpt bij het realiseren van projecten door procedures te versnellen en te vereenvoudigen, door manoeuvreerruimte te creëren en door innovaties mogelijk te maken. Eenvoudiger en beter!

Aanpak van verouderde bedrijventerreinen, verbetering van inpassing van wegen, realiseren van doelstellingen voor duurzame energie, herbestemming van leegstaande kantoren: genoeg te doen. Benut de ruimte die de Crisis- en herstelwet kan bieden, verken de mogelijkheden, leer van de praktijkervaringen van collega’s en vakgenoten. En omdat de Crisis- en herstelwet bouwstenen biedt voor de Omgevingswet: sorteer nu voor op de vernieuwing van het omgevingsrecht.

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, de NEPROM en de VNG nodigen u van harte uit voor een van de regiobijeenkomsten "Met de Crisis- en herstelwet sneller van idee naar uitvoering".

Voor de programma’s en om aan te melden, klik op:

› Dinsdag 12 februari - Nieuwe Buitensociëteit Zwolle
› Dinsdag 19 februari - Aristo De Vierde Eindhoven
› Dinsdag 5 maart - Jaarbeurs Utrecht

Aanvang: 13.30 uur, borrel vanaf 16.30 uur.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/zeeman-schepenwijk.jpg

Tags