Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
13 juni 2012
Retailforum in teken van social media
Op 20 juni organiseert PropertyNL het Retailforum in het WTC Amsterdam. Jan Fokkema zal daar de NEPROM retailvisie 2012 presenteren.

Op 20 juni organiseert Property NL het Retailforum in het WTC Amsterdam. Jan Fokkema zal daar de NEPROM retailvisie 2012 presenteren. 

In de winkelmarkt is multichannel inmiddels gemeengoed. Het woord e-commerce boezemt niet meer de angst in van weleer. Social Media en Mobile Commerce zijn anno 2012 toverwoorden voor inspirerende winkelmetrages. Wat kan de retailer hiermee?
 
PropertyNL inventariseert tijdens het Retailforum de opkomende winkelketens zoals G Star en praat met vernieuwers zoals Hans Nouwens van 4 M, onder leiding van Ingrid Jansen en Dirk Brounen.

Uit het onderzoek Nieuw Commercieel Vastgoed van de NEPROM komt naar voren dat de meeste kansen voor ontwikkelaars zitten in binnenstedelijke (her)ontwikkeling. De meest spraakmakende winkelontwikkelingen komen aan bod: o.a. Forum Rotterdam van Multi Vastgoed en New Babylon van Fortress. 

Ontwikkelaars Arno Ruigrok en Bas Maingay vertellen op welke punten deze winkelontwikkelingen afwijken van projecten uit het verleden, en hoe ze inspelen op de toekomst. Jan Willem Speetjens van Corio geeft inzicht in de verschillende herontwikkelingsmogelijkheden voor retail in Nederland.

Het slotdebat gaat over bouwstenen voor de retailvisie van het kabinet. De NEPROM presenteert de retailvisie bij monde van Jan Fokkema. Daarnaast presenteert Frank van Blokland de IVBN-retailvisie en zal Erik Steinmaier (ABN Amro) ingaan op de retailvisie van de bank, en op het laatste nieuws van het financieringsfront.  

Meer informatie

Bestel kaarten

NEPROM –leden kunnen met korting aanwezig zijn bij het Retailforum. Het gereduceerde tarief bedraagt € 195,-. 

De NEPROM retailvisie zal vanaf volgende week beschikbaar zijn in digitale vorm. Daarnaast kunnen leden en andere belangstellenden een gedrukte versie aanvragen bij de NEPROM (070-386 6264).

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/ingrid-janssen-dirk-brounen-286.jpg

Tags