Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
4 juli 2024
Ronald Huikeshoven nieuwe voorzitter NEPROM
NEPROM heeft Ronald Huikeshoven benoemd als nieuwe voorzitter per 3 juli, opvolgend aan Desirée Uitzetter. Huikeshoven, managing director van AM, brengt uitgebreide ervaring en een sterk netwerk met zich mee.

NEPROM maakt met trots bekend dat Ronald Huikeshoven per 3 juli de nieuwe voorzitter is van de vereniging van project- en gebiedsontwikkelaars. Huikeshoven volgt Desirée Uitzetter op, die sinds januari 2019 met grote inzet en enthousiasme NEPROM heeft aangevoerd.

Tijdens de ledenvergadering op 3 juli heeft het bestuur Ronald Huikeshoven, managing director van gebiedsontwikkelaar AM, officieel benoemd tot nieuwe voorzitter van de vereniging. Zijn uitgebreide netwerk en ervaring maken hem de ideale opvolger om de maatschappelijke koers van NEPROM verder uit te zetten.

De kracht van samenwerking
Huikeshoven: “Het is een grote eer om als nieuwe voorzitter van NEPROM aan de slag te gaan. Ik geloof sterk in de kracht van samenwerking tussen overheid en markt om prettige en duurzame leefomgevingen te realiseren. Desirée Uitzetter heeft een sterk fundament gelegd en ik ben vastberaden om haar werk voort te zetten en uit te breiden. Mijn doel is om NEPROM nog verder te profileren als een drijvende kracht achter maatschappelijke gebiedsontwikkeling en om innovatieve oplossingen te vinden voor de uitdagingen waar we samen voor staan. Ik kijk ernaar uit om met alle leden en partners deze ambitieuze doelen te bereiken."

Een bewezen staat van dienst
Huikeshoven brengt een schat aan ervaring mee en heeft een bewezen staat van dienst in de ontwikkeling van duurzame en inspirerende leefomgevingen. Bij AM heeft hij leidinggegeven aan verschillende grote gebiedsontwikkelingen zoals Weespersluis in Weesp, het Bajeskwartier in Amsterdam en Landgoed Wickevoort in Cruquius. Daarnaast vervult Huikeshoven momenteel diverse bestuursrollen, waaronder voorzitter van de Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling (SKG) en bestuurslid van de Dutch Green Building Council (DGBC).​

Het bestuur van de NEPROM bestaat met ingang van 3 juli 2024 verder uit de volgende personen: Heleen Aarts (Amvest), Maarten van Duijn (Heijmans), Gijsbert van Herk (Staedion), Phillip Smits (Blauwhoed), Robert Steenbrugge (Stebru) en Tobias Verhoeven (Synchroon). Het voorzitterschap van de NEPROM is een parttime onbezoldigde functie.

 


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/neprom-bestuur/Ronald%20Blauwhoed.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/neprom-bestuur/Ronald%20Blauwhoed.jpg

Tags