Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/bouwvakkers.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/bouwvakkers.jpg
Nieuws
26 januari 2023
Samenwerking corporaties en ontwikkelaars 
Aedes organiseert op 9 maart een webinar, waarin met concrete voorbeelden een beeld geschetst wordt van de ideale samenwerking tussen corporaties en ontwikkelaars. 
Er ligt een enorme opgave in onze steden om voldoende woningen nieuw te bouwen en om gedifferentieerde, gezonde en veerkrachtige wijken en buurten te ontwikkelen. 
 
Als onderdeel daarvan moeten corporaties de komende jaren minimaal 250.000 sociale huurwoningen en 50.000 middenhuurwoningen realiseren. Aedes verwacht dat corporaties daarbij steeds meer de samenwerking met ontwikkelaars zullen opzoeken. Al in 2021 organiseerden NEPROM, De Vernieuwde Stad en Aedes in 2021 gezamenlijk een serie webinars over samenwerking. Dit resulteerde in een gezamenlijke publicatie Stadspartners: strategische samenwerking marktpartijen-corporaties in gebiedsontwikkeling. 
 
Op donderdag 9 maart organiseert Aedes opnieuw een webinar over samenwerking tussen corporaties en ontwikkelaars. Dit mede in het licht van de veranderde markt, waardoor meer naar de corporatiemarkt gekeken wordt om de bouwproductie op gang te houden. Met concrete voorbeelden wordt in het webinar een beeld geschetst van de ideale samenwerking. Ontwikkelaars zijn welkom om deel te nemen.  
 
Kijk op de website van Aedes voor meer informatie en aanmelden. 

 


Tags