Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
6 november 2014
Save-the-date: DVDP 2015 op 23 april
Na een geslaagde Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) in 2014 zijn wij inmiddels begonnen met de voorbereidingen voor de volgende editie.

Na een geslaagde Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) in 2014 zijn wij inmiddels begonnen met de voorbereidingen voor de volgende editie. Deze vindt plaats op 23 april 2015, opnieuw in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Reserveer de datum dus vast in je agenda!

Tijdens de DVDP kijken we naar trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen, werken, winkelen en recreëren. We geven de bühne aan vernieuwende oplossingen en aanpakken, passend bij de vraag naar ruimte van vandaag en van morgen. We doen dat natuurlijk samen met partnerorganisaties die zich bezighouden met het inrichten en ontwikkelen van onze steden en dorpen. Maar ook laten we opnieuw professionals uit andere sectoren aan het woord. Ter inspiratie én voor een brede blik.

Tijdens de DVDP wordt ook de winnaar van de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2015 bekend gemaakt.

Heb jij vernieuwende ideeën en suggesties voor het DVDP-programma? Dan horen we graag van je. Neem contact op met Paul Splinter (070 - 337 0337).

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/1931-286.jpg

Tags