Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/woningmarkt%20v.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/woningmarkt%20v.jpg
Nieuws
9 februari 2022
Senior beleidsadviseur stedelijke ontwikkeling
Wil jij een functie vervullen waaruit je werkelijk een rol kunt spelen bij de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland in het algemeen en op de vastgoedmarkt in het bijzonder? Lees dan snel verder!

De NEPROM zoekt een ervaren professional met kennis van het brede werkveld van vastgoed- en gebiedsontwikkeling – in het bijzonder de woningmarkt - die zich er met veel enthousiasme voor wil inzetten dat projectontwikkelaars kunnen excelleren in het toevoegen van maatschappelijke waarde in de gebouwde omgeving.

Wat doet de NEPROM?
De NEPROM is de brancheorganisatie van projectontwikkelaars in Nederland. De bijna 80 aangesloten bedrijven zijn dé professionele opdrachtgevers voor het grootste deel van alle gebiedsontwikkelingen en vastgoedprojecten die in Nederland voor de markt plaatsvinden. Denk aan woningen, kantoren, winkelcentra en gemengde gebieden.

De medewerkers van het bureau van de NEPROM staan in intensief contact met de leden, maar ook met de omgeving: gemeenten, provincies, ministeries, de politiek, collega brancheorganisaties, etc. In allerlei verbanden – meer en minder permanent - is er via korte lijntjes veel contact en uitwisseling.

We werken aan het verder professionaliseren van onze leden en aan het vergroten van de kennis over vastgoedontwikkeling in de breedste zin van het woord. We bevorderen de samenwerking tussen leden en overheden, we zetten ons in voor innovatie in de sector en we behartigen de belangen van onze leden. We dragen vanuit de kennis en ervaring van onze leden bij aan discussies en beleidsontwikkeling op het terrein van ruimtelijke ontwikkeling en vastgoed en wij zijn een gewaardeerd gesprekspartner namens de branche voor Rijk, provincies, gemeenten en andere stakeholders. Samen met onze partners initiëren we tal van beleidstrajecten, onderzoeken, projecten en programma's.

Wat ga jij doen?

  • Je volgt actief overheidsbeleid, wet- en regelgeving en publicaties m.b.t. het brede werkveld van stedelijke ontwikkeling – in het bijzonder de woningmarkt - en informeert de leden daarover.
  • Je formuleert ideeën, visies en standpunten van de NEPROM en benut die bij de beleidsontwikkeling, belangenbehartiging en innovatie ten behoeve van de leden.
  • Samen met collega's, gesprekspartners bij lidbedrijven, overheden en collega-organisaties werk je aan het verbeteren van de condities waaronder de (her)ontwikkeling van de gebouwde omgeving plaatsvindt, met name waar het gaat om wet- en regelgeving, beleid, professionaliteit en innovatie.

Wie zoeken wij?

  • Je vindt het werkgebied van de NEPROM en haar leden interessant, en uitdagend, je voelt je er bij betrokken en je wilt je er met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen voor inzetten.
  • Je bent academisch geschoold en hebt kennis op het brede werkterrein waarop de NEPROM actief is, waaronder de woningmarkt. Je hebt minimaal 8 jaar relevante werkervaring.
  • Communicatief en analytisch ben je sterk, je bent proactief, initiatiefrijk, resultaatgericht, je kunt goed schakelen tussen strategisch en operationeel niveau en je kunt goed organiseren.
  • Bovenal ben je een echte teamspeler en een prettige en positief ingestelde collega.

Wat bieden wij?
Je komt op een positie van waaruit je werkelijk een rol kunt spelen bij de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland in het algemeen en op de vastgoedmarkt in het bijzonder. Wij bieden jou een veelzijdige en uitdagende functie. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. De omgeving waarin je werkt staat nooit stil en doet een groot beroep op je intellectuele capaciteiten en je talent om snel te handelen. Met de NEPROM als uitvalsbasis maak je deel uit van het uitgebreide netwerk van toonaangevende projectontwikkelaars in Nederland en andere professionele organisaties in dit werkveld. Het bureau zelf wordt gevormd door een enthousiast en collegiaal team (15 medewerkers). De sfeer is open, betrokken en collegiaal. De arbeidsvoorwaarden zijn gewoon goed. Salaris € 4.200,- tot € 6.300,- bij veertig uur per week, afhankelijk van ervaring.

Hoe leren wij jou kennen?
Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Stuur dan voor 1 maart een e-mail met een overtuigende motivatie en cv aan Nancy Rietveld. Jouw schrijven kun je richten aan Jan Fokkema, directeur. Voor meer informatie kun je ook bij hem terecht (070 386 62 64).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 
Tags