Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
15 november 2023
Sluit je aan bij Nieuwbouw.nl
NEPROM is mede-initiatiefnemer van het innovatieve platform Nieuwbouw.nl. Nieuwbouw.nl brengt woningzoekenden en aanbieders van nieuwbouwwoningen bij elkaar. Samen kunnen we de nieuwbouwsector in Nederland versterken en vernieuwen.

​Nieuwbouw.nl is hét nieuwe platform voor woningzoekenden die zich oriënteren op het kopen of huren van een nieuwbouwwoning. 

Sluit je aan!
Maak deel uit van dit succesverhaal en sluit je aan bij ons innovatieve platform, waar momenteel al meer dan 425 nieuwbouwprojecten op gepresenteerd worden. 

Als deelnemer aan Nieuwbouw.nl profiteer je van verschillende voordelen, zoals een groter bereik van de doelgroep, gemakkelijke leadgeneratie en toegang tot exclusieve inzichten & relevante data.

Samen kunnen we de nieuwbouwsector in Nederland versterken en vernieuwen. Stuur een mail naar zakelijk@nieuwbouw.nl voor meer informatie en neem vast een kijkje op Nieuwbouw.nl.

Aftermovie lancering Nieuwbouw.nl

 


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/logo%20nieuwbouw.nl%20nieuw.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/logo%20nieuwbouw.nl%20nieuw.jpg

Tags