Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
23 november 2017
Snippe projecten BV toegetreden tot NEPROM
Snippe Projecten BV is een ontwikkelaar die van een kleine compacte organisatie is doorgegroeid naar een groot bedrijf dat op veel plekken in het land opereert met grote en kleinere projecten.

Voorburg, 23 november 2017

De NEPROM, vereniging van projectontwikkelaars, verwelkomt Snippe Projecten BV als nieuw lid. Met deze vastgoedontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor en het professioneel beoefenen van het vak projectontwikkeling, is wat de leden van de NEPROM bindt.

Snippe Projecten BV is een ontwikkelaar die van een kleine compacte organisatie is doorgegroeid naar een groot bedrijf dat op veel plekken in het land opereert met grote en kleinere projecten. André Snippe, Directeur, hanteert bij elk project de stelregel: ‘Zou je er zelf ook willen wonen?’ Snippe Projecten BV staat voor de ultieme woonkwaliteit van de klanten. Snippe is bekend van onder meer meerdere woningbouwprojecten in  Amsterdam en omgeving, als de Campus Diemen Zuid, Holland Park, Hydepark Hoofddorp en diverse locaties in Purmerend.

De NEPROM groeit
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. De NEPROM zit op dit moment in een stroomversnelling. Het afgelopen jaar heeft de vereniging al zes vastgoedontwikkelaars als nieuw lid mogen verwelkomen. De verwachting is dat er dit jaar nog meer partijen zullen toetreden.   

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/logos/snippe-logo286.jpg, https://www.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/logos/snippe-logo286.jpg

Tags