Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
1 december 2016
Start inschrijving NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2017
Projecten met een uitstekende samenwerking tussen overheden en marktpartijen kunnen meedingen naar de NEPROM-prijs.

Projecten met een uitstekende samenwerking tussen overheden en marktpartijen kunnen ook in 2017 weer meedingen naar de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling. Het project Markthal/ Laurenskwartier sleepte de prijs in 2015 in de wacht. Wordt uw project komend jaar de winnaar?

De jury onder leiding van Josja van der Veer (directeur Facilitaire Campus Organisatie van de Vrije Universiteit) kijkt met speciale aandacht naar vernieuwende oplossingen en aanpakken die aansluiten op de opgaven van deze tijd. Denk bij deze opgaven aan elementen als herontwikkeling, consumentenwensen, klantbenadering, co-creatie, duurzaamheid en energiezuinigheid.

Namens Markthal/Laurenskwartier kijkt Hans de Jong (Provast) met veel voldoening terug op de het winnen van de NEPROM-prijs in 2015: “Deze prestigieuze prijs onderstreept de visie van Provast: het versterken van de binnensteden. De NEPROM jury benadrukte de waarde van de Markthal voor zijn omgeving. In samenwerking met de gemeente Rotterdam is het Laurenskwartier door herontwikkeling, nieuwbouw en toevoeging van nieuwe functies getransformeerd tot ‘the place to be’.”

Biedt uw project vernieuwende oplossingen voor de opgaven van nu? En levert de locatieontwikkeling aantoonbare meerwaarde op voor zijn omgeving, buurt of stad? Meld uw project dan uiterlijk 28 februari 2017 aan voor de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2017!

De winnaar wordt 18 mei 2017 bekendgemaakt op de Dag van de Projectontwikkeling in Den Bosch.

Kijk hier voor meer informatie

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/logo_NP2017-286.jpg

Tags