Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
19 oktober 2021
Startbijeenkomst Amsterdam Woont
Amsterdam Woont viert feest op donderdag 11 november!

Sinds kort staat Amsterdam Woont op eigen benen en dat vieren ze. Op donderdag 11 november organiseert Amsterdam Woont een feestelijke startbijeenkomst voor alle leden. Hier vertellen ze hoe de verzelfstandiging vorm heeft gekregen, wat zij voor jouw organisatie kunnen betekenen en wat hun toekomstplannen zijn.

Uiteraard wordt het glas geheven op een mooie toekomst. Op donderdag 11 november ben je van harte welkom bij Het Ketelhuis Cruquiusweg 83 in Amsterdam Oost. De bijeenkomst is van 16.00 tot 18.00 uur (inloop vanaf 15.30).

Testen voor toegang-evenement, dus QR-code mee
Hoewel we gelukkig weer 'in person' bij elkaar kunnen komen, geldt er wel een corona-beperking: je moet bij de entree de inmiddels bekende QR-code (via de CoronaCheck App) laten scannen (en je ID laten zien). Het is namelijk een 'testen-voor-toegang-evenement'.

Aanmelden voor de feestelijke startbijeenkomst kan via de knop hieronder. Je komt dan op een andere pagina, waar je je via een groene knop ('Registreer') kunt aanmelden. Het wijst zich daarna vanzelf.

In het kort
Datum: Donderdag 11 november
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
Inloop: Vanaf 15.30 uur
Locatie: Het Ketelhuis, Cruquiusweg 83, Amsterdam (nabij Huisje Insulinde)

Parkeren: Je kunt in principe gewoon op straat (betaald) parkeren. Er zijn ook diverse parkeergarages in de directe omgeving, waaronder Parking Cruquius aan de Zeeburgerkade. Je kunt via de website van Parking Cruquius een plek reserveren.

Het programma:

• 15.30 - 16.00 uur: Inloop
• 16.00 - 16.45 uur: Presentaties over verzelfstandiging en toekomstplannen
• 16.45 - 17.00 uur: Gelegenheid om vragen te stellen
• 17.00 - 18.00 uur: Borrel

Aanmelden voor startbijeenkomst


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/amsterdam%20woont.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/amsterdam%20woont.jpg

Tags