Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/logos/STEBRU286.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/logos/STEBRU286.jpg
Nieuws
21 december 2017
Stebru Bouwgroep B.V. toegetreden tot NEPROM
Het familiebedrijf Stebru Bouwgroep B.V. is sinds 2005 actief in de bouw en vastgoedwereld. Ze richten zich voor een belangrijk deel op binnenstedelijke ontwikkeling.

De NEPROM verwelkomt Stebru Bouwgroep B.V. als nieuw lid. Met deze vastgoedontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor en het professioneel beoefenen van het vak projectontwikkeling, is wat de leden van de NEPROM bindt.

Het familiebedrijf Stebru Bouwgroep B.V. is sinds 2005 actief in de bouw en vastgoedwereld. Ze richten zich voor een belangrijk deel op binnenstedelijke ontwikkeling. Grote ingenieuze projecten, met korte doorlooptijden, op lastige locaties. Stebru hanteert een moderne en open werkstructuur, met korte communicatielijnen en met veel ruime voor creativiteit en eigen initiatief. Stebru werkt onder andere voor internationale beleggers, zorgleveranciers en woningcorporaties, maar vertrouwen ook graag op hun eigen kracht. Ze leggen geregeld de verbinding tussen partijen om initiatieven van de grond te krijgen.

Gedurende de crisis hebben wij in 2012 Stebru Transformatie opgericht om ons bouwbedrijf gezond te houden. Inmiddels zijn we trots op de verschillende projecten die zijn uitontwikkeld en in productie gebracht. We hebben een transitie ondergaan van bouwer naar ontwikkelende bouwer. Een lidmaatschap van NEPROM sluit daar goed bij aan en is een welkome bron van kennis en netwerk, aldus Robert Steenbrugge, Directeur.

De NEPROM groeit
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. De belangstelling voor het NEPROM-lidmaatschap is in het afgelopen jaar sterk toegenomen. De vereniging verwacht dit jaar af te kunnen sluiten met 10 nieuwe leden.