Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
3 juli 2014
Stem op de Beste Nieuwbouwmakelaar van 2014
Welke makelaarskantoren presteren het beste in nieuwbouw? Niemand die daar een beter oordeel over kan vellen dan projectontwikkelaars en bouwers. Breng je stem uit!

Welke makelaarskantoren presteren het beste in nieuwbouw? Niemand die daar een beter oordeel over kan vellen dan projectontwikkelaars en bouwers. Daarom werkt de NEPROM samen met de organisatie van de Woningmakelaar van het Jaar-verkiezing.

Voor het derde jaar op rij organiseert magazine Vastgoed de Woningmakelaar van het Jaar-verkiezing. Deze onafhankelijke, overkoepelende prijs is bedoeld voor makelaars die zich positief weten te onderscheiden in verschillende disciplines. Dit jaar is de categorie Beste Nieuwbouwmakelaar toegevoegd.

Voor de Nieuwbouw-categorie is de organisatie van deze makelaar-awards een samenwerking aangegaan met de NEPROM. Niet alleen vraagt de NEPROM haar leden om de beste nieuwbouwmakelaars te nomineren, tevens zal er namens de NEPROM iemand zitting nemen in de vakjury voor deze award.

Personen werkzaam bij NEPROM-leden kunnen via dit formulier aangeven welke drie makelaars in aanmerking zouden moeten komen voor de award voor Beste Nieuwbouwmakelaar, graag met korte onderbouwing. 

Uit alle inzendingen wordt de top 10 samengesteld. Deze top 10 wordt gevraagd een vragenlijst in te vullen die beoordeeld gaat worden door een professionele vakjury. Vanuit de NEPROM neemt bestuurslid Patrick Joosen (Bouwfonds Ontwikkeling) zitting in de jury.

Namens de NEPROM en de Award-organisatie alvast hartelijk dank voor uw stem!

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/nieuwbouwmakelaar.jpg

Tags