Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/rob.jpg
Nieuws
8 juni 2016
Stichting LNP en Nieuwbouw Nederland gaan samenwerken
Nieuwbouwprojecten die zijn ingevoerd in de LNP database worden voortaan automatisch doorgeleverd aan Nieuwbouw Nederland.

Stichting LNP en Nieuwbouw Nederland sluiten een samenwerkingsovereenkomst met als doel de transparantie in de nieuwbouwmarkt te vergroten. Door de samenwerking worden nieuwbouwprojecten uit de LNP database, naast de bestaande sites, automatisch doorgeleverd aan Nieuwbouw Nederland.

Stichting LNP is een landelijk nieuwbouw platform: een database, een verbinder en informatiebron van en voor abonnees en de vastgoedbranche. Het is een samenwerkingsverband en centrale database voor de ondersteuning van verkoop en verhuur van woningen. De samenwerking stimuleert de groeiambities van Stichting LNP als het landelijke nieuwbouwplatform.

LNP Directeur Rob van der Schoot: “De eenmalige invoer is een groot voordeel voor alle 83 projectontwikkelaars, ontwikkelende bouwers, woningcorporaties, beleggers en gemeenten die abonnee zijn. Het maakt de distributiefunctie richting andere sites, het hart van LNP, nog krachtiger”.

Nieuwbouw Nederland is een onafhankelijk nieuwbouwplatform met dekking over 390 gemeenten. Nieuwbouw Nederland hoopt met de koppeling beter in beeld te komen als volwaardig ICT dienstleverancier voor de vastgoed sector. Naast een platform biedt de organisatie een compleet pakket aan producten en diensten die de processen rondom de ontwikkeling en marketing van woningbouw projecten eenvoudiger en efficiënter maken.

LNP directeur Rob van der Schoot (foto links) en de directeur van Nieuwbouw Nederland, Martijn Fähnrich tekenden op woensdag 8 juni een intentieovereenkomst voor samenwerking op de PROVADA bij de stand van Stichting LNP.