Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
4 april 2024
Stichting Nieuwbouw.nl officieel opgericht
Om de belangen van alle professionele nieuwbouwaanbieders op het landelijke platform Nieuwbouw.nl te bundelen, is een onafhankelijke stichting opgericht. Fahid Minhas, Phillip Smits en Coen van Rooijen zijn benoemd als bestuurders.

Om de belangen van alle professionele nieuwbouwaanbieders - ontwikkelaars, beleggers en makelaars – op het landelijke platform Nieuwbouw.nl te bundelen, is een onafhankelijke stichting opgericht.

Stichting Nieuwbouw.nl heeft een aantal doelen vastgesteld. Naast het informeren van consumenten over de ontwikkeling, bouw en bewoning van nieuwbouwprojecten, is dit ook het bevorderen van transparantie in het aanbod en het informeren van professionele woningaanbieders over de behoeften interesses en gedrag van consumenten.

Als bestuurders van Stichting Nieuwbouw.nl zijn Fahid Minhas (NEPROM), Phillip Smits (Blauwhoed) en Coen van Rooijen (WoningBouwersNL) benoemd. Daarnaast maken Tobias Verhoeven (Synchroon), Maarten Duijn (Heijmans), Theo Rook (Van Wijnen), Sander ter Beek (AM), Ingeborg de Jong (Timpaan), Marieke Mentink (Dura Vermeer) en Harold van Rooijen (KlokGroep) deel uit van de Raad van Toezicht.

 

We vragen alle nieuwbouwaanbieders om zich aan te sluiten bij Stichting Nieuwbouw.nl. Deelname biedt vele voordelen. In de eerste plaats krijg je via een datadashboard inzicht in de data die het platform genereert. Als deelnemer word je betrokken bij de verdere ontwikkeling van het platform en kun je daar ook invloed op hebben. Ook zullen er vanuit de stichting tal van activiteiten ondernomen worden en tools worden ontwikkeld die jouw bedrijf ondersteunen bij de ontwikkeling en de verkoop van nieuwe woningprojecten en bij het benaderen van potentiële geïnteresseerden. 


Het bestuur is vastberaden om Nieuwbouw.nl tot een succes te maken en wil dit samen met de sector doen. Met heldere doelen voor ogen ziet de Stichting Nieuwbouw.nl een veelbelovende toekomst voor zich waarin consumenten beter geïnformeerd worden en transparantie in de nieuwbouwsector wordt bevorderd.

Meer informatie? Stuur dan een mail naar zakelijk@nieuwbouw.nl

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Bestuur%20Stichting%20Nieuwbouw.nl%20(002).png, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Bestuur%20Stichting%20Nieuwbouw.nl%20(002).png

Tags