Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/handreiking.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/handreiking.jpg
Nieuws
23 november 2022
Terugblik Vakoverleg Verkoopmanagers – 17 november
Amber Kaaijk (marketing & communicatie, Bewust Nieuwbouw) blikt kort terug op het Vakoverleg dat plaatsvond op 17 november bij het nieuwbouwproject Hoef en Haag bij Vianen.

Op donderdag 17 november kwamen de verkoopmanagers van het Vakoverleg bij elkaar voor een nieuwe vergadering bij De Keuken van Hoef en Haag in de buurt van Vianen.

De verkoopmanagers werden welkom geheten in De Keuken van Hoef en Haag: een lunchroom in het hart van het nieuwbouwproject. Dat de buurtbewoners dit zien als een fijne ontmoetingsplek werd direct duidelijk. Met een heerlijke kop koffie/thee startte Sander ter Beek, directeur marketing & verkoop bij AM, de vergadering. De notulen van het vorige Vakoverleg werden doorgenomen en vervolgens kwam 'het rondje markt' aan bod. Tijdens dit agendapunt werden door de verkoopmanagers problemen en kansen, zoals het wegvallen van de bouwvrijstelling en de uitdagende energietransitie, aangekaart.

Vervolgens verplaatste de groep zich richting de vergaderruimte van De Keuken. Martin Hagedoorn, manager product & business expertise bij Ingage Franchise, vervolgde de vergadering met een presentatie over 'Kopers en de veranderende markt'. Tijdens de presentatie gaf Martin inzicht in de veranderende hypotheekrente en de gevolgen voor de leencapaciteit van kopers. Ook kregen de verkoopmanagers een aantal aandachtspunten en tips mee voor het financieren van een nieuwbouwwoning.

Het Vakoverleg werd afgesloten door Stef van Berkel, verkoopmanager bij AM. Stef vertelde over de opening van dit sfeervolle dorpje. In totaal komen er 1800 nieuwbouwwoningen. Uiteindelijk ontstaat er één hecht dorp met drie verschillende wijken met een eigen identiteit: het Dorpshart (compact en levendig), het Lint (authentieke, lange dorpsstraat met klinkers) en de Erven (ruimtelijk en groen). Daarnaast vertelde Stef over hoe ze het nieuwbouwproject, vanuit een leeg landschap, op de kaart hebben gezet. Het was opnieuw een zeer interessante bijeenkomst!

Ook het Vakoverleg bijwonen?
Het Vakoverleg bestaat uit verkoopmanagers die werkzaam zijn bij lidbedrijven van de NEPROM. De onderwerpen die op de agenda staan zijn vaak actuele vraagstukken die interessant zijn om kennis van te nemen en om over gedachten van te wisselen. Daarnaast bezoeken we vaak een project of krijgen we presentatie om dieper in te gaan op bepaalde materie. De agenda staat ook altijd open voor aanvulling of suggesties.

Wil je ook graag aanschuiven bij het Vakoverleg?
Neem dan contact op met Amber Kaaijk. Hopelijk tot snel!

Tags