Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
21 september 2023
Terugblik Vakoverleg Verkoopmanagers
Het Vakoverleg Verkoopmanagers van NEPROM-lidbedrijven vond op 14 september plaats in Amsterdam. Het centrale thema van de dag was houtbouw en hoe betrokken partijen meer van elkaar kunnen leren over de realisatie van duurzame projecten.

Op donderdag 14 september kwamen de verkoopmanagers van het Vakoverleg samen in Amsterdam. Dit keer bezochten ze het houtbouwproject Juf Nienke in IJburg Amsterdam. 

De vergadering startte in Kaap Amsterdam: een stadsstrand in IJburg. Deze keer stond het Vakoverleg in het teken van houtbouw.  Op de agenda stonden een presentatie van nieuwbouw.nl, een update vanuit hypotheekverstrekkers en een presentatie van houtbouwproject Juf Nienke.  

Jasper van den Brink, Salesmanager bij Xitres, begon het Vakoverleg met een presentatie van het consumentenplatform nieuwbouw.nl dat 1 september is gelanceerd voor marktpartijen. Hij gaf een korte demo van alle functies op de site. Nieuwbouw.nl werd erg positief ontvangen en Jasper gaf antwoord op vragen als: wat zijn mogelijke koppelingen binnen de site? En is het een idee om een hypotheekcalculator in de site op te nemen? 

Vervolgens kreeg Martin Hagedoorn, Manager Product & Business Expertise bij Ingage Franchise, het woord om ons van de laatste informatie te voorzien rond renteland. Ook ging Martin wat dieper in op de overbruggingshypotheek en -rente en de kijk van geldverstrekkers op houtbouw. Zijn presentatie zorgde voor een hoop discussie en gespreksstof.  

Tot slot gaf Ingeborg Verheijen, Directeur Hazenberg Bouw, een interessante presentatie over houwbouwproject Juf Nienke in Amsterdam. Dit project is gerealiseerd in IJburg en bijna helemaal van hout gemaakt. Deze middenhuurwoningen zijn voornamelijk bedoeld voor personen die werken in de zorg, politie, brandweer en het onderwijs. Alle deelnemers waren ontzettend onder de indruk van het project. Het is belangrijk dat we van elkaar leren hoe we meer duurzame projecten kunnen realiseren. 

Na het overleg was er tijd om met architect Harry Kurzhals van SeARCH door het project te wandelen. De geur van hout was onmisbaar en erg aangenaam, vonden de deelnemers. Het was opnieuw een geslaagd overleg, waarbij we een bijzonder gebied mochten bezoeken. 

Wil je ook het Vakoverleg bijwonen? 
Het Vakoverleg bestaat uit verkoopmanagers die werkzaam zijn bij NEPROM-lidbedrijven. De onderwerpen die op de agenda staan zijn actuele vraagstukken die interessant zijn om kennis van te nemen en om over gedachten van te wisselen. Daarnaast bezoeken we regelmatig een project of wordt er een presentatie verzorgd om dieper in te gaan op bepaalde materie. De agenda staat ook altijd open voor aanvulling of suggesties. Wil je ook het Vakoverleg bijwonen? Neem dan contact op met Sterre Brinkman

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/Vakoverleg%2014%20sept.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/Vakoverleg%2014%20sept.jpg

Tags