Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/thermosmart.jpg
Nieuws
11 juli 2014
Thermosmart wint publieksprijs VEH-challenge
De Vereniging Eigen Huis heeft 54 innovatieve ondernemers op het gebied van domotica gescreend. De Thermosmart won de start-up challenge om haar gebruiksvriendelijkheid en design.
De Vereniging Eigen Huis heeft 54 innovatieve ondernemers op het gebied van domotica gescreend. De leden van Vereniging Eigen Huis hebben de winnaars bepaald. De jury looft de Thermosmart om haar gebruiksvriendelijkheid en design.
 
Thermosmart is een gebruiksvriendelijke en strak vormgegeven slimme Wi-Fi thermostaat van een jonge Nederlandse start-up. De Thermosmart biedt de gebruiker de mogelijkheid om op afstand, via smartphone, tablet of computer zijn thermostaat eenvoudig te bedienen, altijd en overal.  

Het idee is ontstaan uit onvrede over het huidige aanbod omslachtige thermostaten. 75% van de Nederlandse huishoudens verwarmt  het huis terwijl niemand thuis is. De belangrijkste reden is een onbegrijpelijke thermostaat. Bovendien blijkt uit onderzoek van NEN dat meer dan 50% van de Nederlanders hun thermostaat op afstand wil kunnen bedienen.
 
Slim en toegankelijk
Door slimme techniek bedien je de Thermosmart intuïtief. Onderweg pas je je instellingen eenvoudig aan met één swipe op je smartphone. De gratis Thermosmart apps zijn beschikbaar voor Apple, Android en binnenkort ook voor Windows Phone. De Thermosmart wordt probleemloos met meerdere smartphones, tablets en laptops in een woning bediend.
 

Tags