Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
14 januari 2018
Trebbe toegetreden tot NEPROM
Hein Trebbe jr is blij met het lidmaatschap: "De grote waarde van het lidmaatschap zit voor ons in het feit dat de leden kennis ontwikkelen en delen en daar leveren wij graag onze bijdrage aan."

De NEPROM, vereniging van projectontwikkelaars, verwelkomt in dit nieuwe jaar Trebbe als nieuw lid. Met deze ontwikkelende bouwer versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor en het professioneel beoefenen van het vak projectontwikkeling, is wat de leden van de NEPROM bindt.

Trebbe is een conceptuele dienstverlenende bouwer. Van planontwikkeling tot en met oplevering en meerjarig onderhoud. Van nieuwbouw tot renovatie in woningbouw en utiliteitsbouw. Trebbe werkt aan resultaten die voldoen aan de verwachting van haar klanten. De kracht en ervaring van ruim een eeuw bouwhistorie worden gebruikt als fundament voor een toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. Trebbe kijkt voortdurend naar de wereld om haar heen en past haar werkwijze daarop aan.

Hein Trebbe jr is blij met het lidmaatschap: "NEPROM is een actieve vereniging met belangrijke commissies en leden, in zijn totaliteit levert dat een mooi beeld van de actuele ontwikkelingen in de markt op. De kernwaarden van NEPROM – zorgvuldigheid, integriteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid - sluiten naadloos aan op ons bedrijf en daardoor passen we goed bij elkaar. De grote waarde van het lidmaatschap zit voor ons in het feit dat de leden kennis ontwikkelen en delen en daar leveren wij graag onze bijdrage aan."

De NEPROM groeit
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. De belangstelling voor het NEPROM-lidmaatschap is in het afgelopen jaar sterk toegenomen. In 2017 heeft de vereniging het jaar afgesloten met negen nieuwe leden. De NEPROM verwacht dit jaar ook weer nieuwe leden te mogen verwelkomen.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/leden/hein-trebbe-jr.png, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/leden/hein-trebbe-jr.png

Tags