Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
1 februari 2017
Uitnodiging bijeenkomst netwerkbedrijven 15 maart
Vind je een goede communicatie met netwerkbedrijven belangrijk? Dan is deze uitnodiging bedoeld voor jou.
Vind je een goede communicatie met netwerkbedrijven belangrijk? Dan is deze uitnodiging bedoeld voor jou. Fijn als je de uitnodiging ook doorstuurt naar collega’s voor wie dit onderwerp interessant is.

Veel NEPROM-leden ervaren knelpunten in de communicatie en afstemming met netwerkbedrijven over (de aanleg van) aansluitingen op ondergrondse infrastructuur. Bouwend Nederland zet zich al langer heel actief in om hier verbetering in aan te brengen. In de stichting Mijnaansluiting.nl werken de netwerkbedrijven in Nederland samen aan het optimaliseren van het ketenproces voor werkzaamheden aan aansluitingen op ondergrondse infrastructuur. Bouwend Nederland organiseert samen met Mijnaansluiting.nl rondetafelgesprekken met de leden van Bouwend Nederland. Dit lijkt zijn vruchten af te werpen.

Op woensdagmiddag 15 maart van 14.30-16.30 uur organiseren we een informatieve bijeenkomst, samen met twee van de initiatiefnemers, Anne Fokke de Vries van Bouwend Nederland en Robbert Ephraim van Mijnaansluiting.nl. Tijdens de bijeenkomst praten zij jou bij over de werking van mijnaansluiting.nl, over de onderwerpen die in de rondetafelgesprekken aan de orde komen en over de bereikte resultaten. Daarnaast verkennen we in hoeverre de aandachtspunten die de leden van de NEPROM ervaren, overeenkomen met de kwesties die Bouwend Nederland in de rondetafelgesprekken met de netwerkbedrijven bespreekt.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen aan info@neprom.nl o.v.v. ‘Bijeenkomst netwerkbedrijven 15 maart’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margriet Schepman (070 - 387 9104).
https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/enexis.jpg

Tags