Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
25 april 2017
Uitnodiging: Samenwerkingstafel Kwaliteitsborging
Ben je NEPROM-lid? Of werkzaam bij een gemeente/bouw- en woningtoezicht? Wil je bijdragen aan een goede samenwerking tussen initiatiefnemers en gemeenten?
Ben je NEPROM-lid? Of werkzaam bij een gemeente/bouw- en woningtoezicht? Wil je bijdragen aan een goede samenwerking tussen initiatiefnemers/marktpartijen en gemeenten? En specifiek in het kader van de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen?

Meld je dan aan voor onze samenwerkingstafel op woensdag 7 juni, van 13.00-15.00 uur, inclusief lunch, in Huize Middenburg in Voorburg.

Met de Vereniging Bouw- & Woningtoezicht Nederland (Wico Ankersmit), de gemeente Rotterdam (Margreet Schotman), de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied (Wim Mulder) en de gemeente Delft (Wim Kruf en Erik Moesker) gaan we in gesprek over dit onderwerp.

De volgende onderwerpen komen aan bod: de risicobeoordeling, het overdrachtsdossier (bij gereedmelding /ingebruikname) en handhaving. Bezien vanuit het nieuwe stelsel. Hoe gaan we dat tot een eclatant en verenigd succes maken?

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via info@neprom.nl onder vermelding van: ‘Samenwerkingstafel Kwaliteitsborging’. Er is beperkt plek dus reageer snel. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.
https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/projecten/nieuwbouw3.jpg

Tags