Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
2 mei 2024
Vacature - Coördinator Opleidingen
Vind jij het leuk om intensief contact te onderhouden met deelnemers, docenten en accommodaties van onze opleidingen? Solliciteer dan naar deze leuke en veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen inbreng.

​NEPROM, de vereniging van maatschappelijk betrokken project- en gebiedsontwikkelaars, zoekt een Coördinator Opleidingen. Het betreft een functie van 32 uur per week.

Wie zijn wij?
NEPROM is de branchevereniging van maatschappelijk betrokken project- en gebiedsontwikkelaars. Het bureau van de vereniging heeft momenteel nog haar kantoor in Voorburg. Naast vele andere activiteiten bieden we verschillende praktijkgerichte opleidingen aan voor vastgoedprofessionals werkzaam bij (lid)bedrijven en bij stakeholders zoals gemeenten en woningcorporaties.

Wat ga je doen?
Binnen het team Opleidingen (2 medewerkers) ben jij samen met een collega verantwoordelijk voor de organisatie van onze opleidingen. Je werkt hierbij nauw samen met een externe programmamanager en in afstemming met de NEPROM commissie Professionalisering.

Het gaat hierbij om taken als:

 • het onderhouden van alle contacten met de deelnemers van onze opleidingen, waaronder registreren, informeren, contacten onderhouden etc.;
 • het onderhouden van alle contacten met docenten;
 • het onderhouden van alle contacten met de opleidingsaccommodaties;
 • het voorbereiden en coördineren van de opleidingsdagen;
 • het opstellen van budgetten en contracten per opleiding;
 • het maken van de planning van de diverse opleidingen;
 • het maken en verwerken van online evaluaties.

Onze ideale kandidaat

 • heeft minimaal drie jaar relevante werkervaring;
 • heeft minimaal een diploma op HAVO of MBO-niveau 4;
 • kan onder druk presteren (stressbestendig) en blijft goed overzicht houden met verschillende projecten;
 • denkt mee en vooruit, neemt verantwoordelijkheid, toont initiatief en pakt zelf zaken op;
 • is enthousiast, collegiaal en betrokken;
 • is accuraat en communicatief vaardig (schriftelijk en mondeling);
 • is servicegericht en kan ontzorgen;
 • kan goed zelfstandig taken uitvoeren maar kan ook samenwerken met collega's;
 • heeft ruime ervaring met het werken in programma's als Outlook, Word, Excel, PowerPoint;
 • heeft ervaring met het gebruik van een CRM-systeem.

Wat bieden wij?
Een dynamische en uitdagende omgeving en afwisselende baan met uiteenlopende werkzaamheden. Een enthousiast en collegiaal team (17 medewerkers) dat openstaat voor vernieuwing en verandering. Een open sfeer met informele omgangsvormen. Goede arbeidsvoorwaarden. € 2.700 - € 3.700 bruto per maand bij een fulltime aanstelling van 40 uur per week. Je reiskosten met het ov worden volledig vergoed.

NEPROM verhuist in september 2024 naar een nieuwe locatie, op loopafstand van station Den Haag-Holland Spoor. Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. We zorgen ervoor dat je een salaris krijgt, passend bij jouw kennis en ervaring.

Wat doet NEPROM?
NEPROM is de vereniging van maatschappelijk betrokken project- en gebiedsontwikkelaars. De meer dan 80 aangesloten organisaties zijn professioneel betrokken bij de ontwikkeling van de gebouwde omgeving in Nederland, vooral waar het gaat om woningen, kantoren, winkelcentra en gemengde gebieden.

De 17 medewerkers van NEPROM staan in intensief contact met de leden, maar ook met de omgeving. Denk aan gemeenten, provincies, ministeries, collega brancheorganisaties. In allerlei verbanden – meer en minder permanent - is er via korte lijntjes veel communicatie.

Wij werken aan het verder professionaliseren van onze sector en aan het vergroten van de kennis over vastgoedontwikkeling. We zetten ons in voor meer samenwerken tussen overheden en ontwikkelaars. We dragen vanuit de kennis en ervaring van onze leden bij aan discussies en beleidsontwikkeling op het terrein van ruimtelijke ontwikkeling en vastgoed. En uiteraard behartigen we de belangen van onze leden. Wij zijn een gewaardeerd gesprekspartner namens de branche voor Rijk, provincies, gemeenten en vele andere stakeholders.

Sollicitaties
Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Stuur dan vóór 24 mei a.s. een e-mail met een motivatie en cv aan onze directeur de heer Fahid Minhas, f.minhas@neprom.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Yvonne Wigchert (070-3866264).
De eerste ronde sollicitatiegesprekken hebben we gepland op dinsdag 28 mei en de tweede ronde op dinsdag 4 juni.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.​​​

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(79).png, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(79).png

Tags