Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Vacature%20KAN.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Vacature%20KAN.jpg
Nieuws
23 juli 2021
Vacature - Ervaren Secretaresse
Ben jij iemand die vanuit een ‘strategische’ positie alles overziet, twee stappen vooruit denkt en snel reageert op ontwikkelingen? Lees dan snel verder.

De NEPROM, de branchevereniging voor projectontwikkelaars, zoekt een ervaren secretaresse/managementassistent. Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week.

Wat ga je doen?
Als secretaresse/managementassistent ondersteun je twee programmamanagers die verantwoordelijk zijn voor het programma 'Klimaatadaptief bouwen met de natuur' en het programma 'Industrieel en circulair bouwen'.

Jouw taken zijn onder andere:

 • agendabeheer, afspraken maken, vergaderingen inplannen, telefoon beantwoorden, correspondentie afhandelen, het opzetten van mailingen;
 • het organiseren van (online) bijeenkomsten, projectbezoeken, excursies en andere bijeenkomsten;
 • het regelen van vergader- en congresaccommodatie, het registreren van deelnemers en het optreden als gastvrouw;
 • het beheren, bijhouden en aanvullen van ons CRM-systeem (Windex);
 • in voorkomende gevallen het bieden van facilitaire ondersteuning;
 • notuleren van overleggen met externen.

Wat vragen wij?

 • Je bent een opgewekte persoonlijkheid, je weet van aanpakken, je bent proactief en toont initiatief en bent stressbestendig;
 • Je kunt én goed samenwerken én zelfstandig taken uitvoeren; je ziet hoe dan ook wat er moet gebeuren, denkt twee stappen vooruit en gaat aan de slag;
 • Je hebt als vooropleiding havo en een secretaresseopleiding en minimaal drie jaar ervaring als secretaresse/managementassistent;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt goede vaardigheden met Word, Excel, Outlook, MS Teams, PowerPoint en een CRM-systeem (pré Windex);
 • Je woont in de Haagse regio;
 • Je bent (op korte termijn) beschikbaar voor minimaal 32 uur per week, verdeeld over 4 of 5 werkdagen.

Wat bieden wij?
Een dynamische en uitdagende omgeving, waarin je veel van jezelf kwijt kunt en van waaruit je veel voor elkaar kunt krijgen. Een enthousiast en collegiaal team (16 medewerkers) dat openstaat voor vernieuwing en verandering. Een open sfeer met informele omgangsvormen. We zitten in een prachtig pand in Voorburg en we ondersteunen het thuiswerken op een professioneel niveau.

In deze functie ben je hét aanspreekpunt intern en extern voor twee boeiende innovatieprogramma's. Jij bent coördineert en organiseert voor een groot aantal projectontwikkelaars, woningcorporaties, beleggers, bouwers, gemeenten en adviesbureaus, die participeren in deze programma's. 

We bieden goede arbeidsvoorwaarden. Salarisindicatie: € 3.500 bruto (bij 40 uur per week), afhankelijk van jouw ervaring en capaciteit.

Solliciteren 
Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Stuur vóór 25 augustus 2021 een e-mail met een beknopte motivatie en cv aan Nancy Rietveld (n.rietveld@neprom.nl). Voor meer informatie kan je contact met haar opnemen via 070-3866264 (v.a. 9 augustus).

Wat doet de NEPROM?
De NEPROM is de branchevereniging van projectontwikkelaars in Nederland. De circa 70 aangesloten bedrijven zijn dé professionele opdrachtgevers voor de gebouwde omgeving van Nederland, vooral waar het gaat om woningen, kantoren, winkelcentra en gemengde gebieden.

De medewerkers van het bureau van de NEPROM staan in intensief contact met de leden, maar ook met de omgeving. Denk aan gemeenten, provincies, ministeries en collega-brancheorganisaties. In allerlei verbanden – meer en minder permanent – is er via korte lijntjes veel contact en uitwisseling.

Wij werken aan het verder professionaliseren van onze leden en aan het vergroten van de kennis over vastgoedontwikkeling. We zetten ons in voor goede samenwerking tussen overheden en projectontwikkelaars. We dragen vanuit de kennis en ervaring van onze leden bij aan discussies, vernieuwingen en beleidsontwikkeling op het terrein van ruimtelijke ontwikkeling en vastgoed. En uiteraard behartigen we de belangen van onze leden. Wij zijn een gewaardeerd gesprekspartner namens de branche voor Rijk, provincies, gemeenten en vele andere stakeholders.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Tags