Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
31 januari 2023
Van Grunsven Groep toegetreden tot de NEPROM
De NEPROM verwelkomt Van Grunsven Groep als nieuw lid. Met deze ontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk.

De NEPROM, vereniging van projectontwikkelaars, verwelkomt Van Grunsven Groep als nieuw lid.

Over Van Grunsven Groep
Gedreven, professioneel, flexibel en betrouwbaar! Dat zijn kenmerken die van toepassing zijn op de Van Grunsven GroepEen bouw- en ontwikkelingsonderneming met vestigingen in Erp, Nijmegen en Schijndel met al meer dan 55 jaar ervaring. Een familiebedrijf dat zowel regionaal als landelijk actief is op het gebied van projectontwikkeling, projectmatige woningbouw voor hoofdzakelijk professionele opdrachtgevers, utiliteitsbouw, commerciële huisvesting, distributiecentra en zorggebouwen. Daarnaast investeert de Van Grunsven Groep middels haar beleggingsmaatschappij Jenirode in betaalbare huurwoningen.  

Timon van der Horst, directeur ontwikkeling, is verheugd over de toetreding tot de NEPROM:  
De toetreding tot NEPROM past helemaal bij de ambitie en strategie van de Van Grunsven Groep om projectontwikkeling binnen de groep verder uit te bouwen en te professionaliseren. Er wacht een ingewikkelde opgave om Nederland leefbaar en betaalbaar te houden. Via NEPROM willen wij vanuit ons perspectief een bijdrage leveren aan het gesprek over de oplossingen voor de uitdagende opgaven waar de vastgoed sector de komende tijd voor staat. Verder kunnen wij onze kennis en ervaring delen met vakgenoten en visa versa. Wij verheugen ons dan ook op de samenwerking met NEPROM en haar leden. 
 
Over het NEPROM-lidmaatschap  
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. 
 
Over de NEPROM 
De NEPROM (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen) is de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De belangrijkste doelstelling van de NEPROM is het bevorderen van de samenwerking tussen de overheid en ontwikkelaars bij de totstandkoming van vastgoedprojecten. De NEPROM is in 1974 opgericht. Meer informatie is te vinden op de website www.neprom.nl. 


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/grunsven.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/grunsven.jpg

Tags