Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/logos/vanwonenlogo.jpg, https://www.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/logos/vanwonenlogo.jpg
Nieuws
4 december 2017
VanWonen toegetreden tot NEPROM
VanWonen is een onafhankelijke, ondernemende gebieds- en vastgoedontwikkelaar actief in Noord- en Oost-Nederland, die niet gelieerd is aan een groot concern of bouwbedrijf.
De NEPROM verwelkomt VanWonen als nieuw lid. Met deze vastgoedontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor en het professioneel beoefenen van het vak projectontwikkeling, is wat de leden van de NEPROM bindt.

VanWonen is een onafhankelijke, ondernemende gebieds- en vastgoedontwikkelaar actief in Noord- en Oost-Nederland, die niet gelieerd is aan een groot concern of bouwbedrijf. Bij VanWonen staan de klanten en de reis die ze afleggen bij het ontwikkelen, kopen en bouwen van een woning centraal. Deze onderscheidende aanpak is gebouwd op aandacht: ‘de nieuwe stijl VanWonen’.

Algemeen directeur Alfred Bolks is blij met het lidmaatschap: “Als relatief nieuwe speler in de markt is het prettig om aangesloten te zijn bij een organisatie die de belangen behartigt van deze branche. Ook onderschrijven wij van harte de integriteitscode. Daarnaast kan de NEPROM ons inhoudelijk ondersteunen. Dit is goed voor de professionaliteit van ons werk en ons werkveld”.

De NEPROM groeit 
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. De belangstelling voor het NEPROM-lidmaatschap is in het afgelopen jaar sterk toegenomen. De vereniging verwacht dit jaar af te kunnen sluiten met 10 nieuwe leden.