Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/1931-286.jpg
Nieuws
2 april 2015
Volop variatie in vernieuwd DVDP-programma
Het programma van de Dag van de Projectontwikkeling op 23 april is zo goed als rond. Met zo’n 30 verschillende keuzesessies is het programma gevarieerder dan ooit.
Het programma van de Dag van de Projectontwikkeling op 23 april is zo goed als rond. Met zo’n 30 verschillende keuzesessies is het programma gevarieerder dan ooit. Boordevol nieuwe kennis en trends, ontwikkelingen en praktijkervaringen. Aansluitend op het thema ‘Maak het met mensen’. Al meer dan 450 vastgoedprofessionals hebben zich inmiddels aangemeld.

Stel je eigen programma samen
Deelnemers kunnen op 23 april hun eigen programma samen stellen: van meedoen aan workshops en luisteren naar korte presentaties tot actief meedenken in co-creatie sessies. Maar ook kun je mee discussiëren met jonge vastgoedprofessionals in het New Gen Café, of op expeditie naar het GZGterrein in Den Bosch. Het sessieprogramma vind je hier.

Wie ga je ontmoeten?
Nieuwe deelnemers melden zich in hoog tempo aan. Het ziet er naar uit dat de teller deze week de 500 passeert. We hebben een gemêleerd deelnemersveld met beslissers en professionals werkzaam bij ontwikkelaars, beleggers, gemeenten, corporaties, makelaars en architectenbureaus. Op de DVDP-website vind je een overzicht van bedrijven en organisaties die zijn vertegenwoordigd.

De Dag van de Projectontwikkeling vindt plaats in 1931 Congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch.

Tags