Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/BewustNieuwbouw2021.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/BewustNieuwbouw2021.jpg
Nieuws
1 juni 2021
Waar staat Bewust Nieuwbouw in 2021?
Na zes jaar Bewust Nieuwbouw is het tijd om de balans op te maken en een blik op de toekomst te werpen.

Het platform Bewust Nieuwbouw is inmiddels alweer zes jaar in de lucht. Dat is niet zonder reden. De website blijft in bezoekersaantallen stijgen. In 2019 trok de website in een jaar tijd ruim 180.000 bezoekers aan. In 2020 steeg dit aantal naar bijna 216.500 consumenten. Gaat 2021 dit overstijgen?

Een goed vooruitzicht
De eerste vijf maanden van 2021 geven een goed vooruitzicht op hogere bezoekersaantallen. Gemiddeld stijgt het aantal bezoekers met 175 per maand. Opvallend is dat de meeste consumenten op de site terecht komen via zoekmachines, zoals Google. De meest gelezen artikelen gaan over financiën, techniek, afwerking van het huis en duurzaamheid. Het best gelezen artikel tot nu toe gaat over bouwvocht in nieuwbouwwoningen.

Groter bereik
Ook Facebook, met bijna 4.000 volgers, levert een grote bijdrage aan het toegenomen bereik. Door de inzet van campagnes op dit platform, zijn er ruim 6.000 websitebezoekers binnengekomen en 1.000 nieuwe mailabonnees. Hiermee telt Bewust Nieuwbouw meer dan 11.000 abonnees, die minimaal een keer per maand worden voorzien van een nieuwsbrief. Gemiddeld opent bijna de helft van de abonnees de nieuwsbrief. Bij de afgelopen nieuwsbrief klikten bijna 1.000 lezers door naar een artikel op de site.

Een blik op de toekomst
Met de komst van een nieuwe medewerkster, Amber Kaaijk-de Vos, zal Bewust Nieuwbouw zich in de toekomst richten op het verbeteren van de (mobiele) website, de inzet van social media en het vergroten van het bereik. Het platform wil de bezoeker in informatiebehoefte blijven voorzien en tegelijkertijd de consument enthousiasmeren over nieuwbouwprojecten, woontrends en andere nieuwe ontwikkelingen op bijvoorbeeld het gebied van duurzaamheid. 

Bouw je mee?
Ook input leveren over trends en nieuwe ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld nieuwe vormen van mobiliteit en duurzaamheid? De redactie van Bewust Nieuwbouw nodigt regelmatig ontwikkelaars, beleggers en andere vastgoedpartijen uit om ervaringen te delen. Suggesties zijn altijd welkom. Laat het ons weten: redactie@bewustnieuwbouw.nl.

Tags