Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/BW%20Top25.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/BW%20Top25.jpg
Nieuws
15 februari 2022
Wat deed Bewust Nieuwbouw in 2021??
Het platform Bewust Nieuwbouw trekt jaarlijks steeds meer bezoekers. Recent hebben we een innovatieslag doorgevoerd via verschillende kanalen. Kijk je mee?
​In 2021 bezochten bijna 330.000 personen het NEPROM-nieuwbouwplatform www.BewustNieuwbouw.nl. Het platform, dat het doel heeft om nieuwbouwgeïnteresseerde 
consumenten te informeren en enthousiasmeren, heeft vorig jaar nieuwe stappen gezet op het gebied van Instagram, de nieuwsbrief en bewoners verhalen. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Instagram @bewustnieuwbouw
Rond mei is Bewust Nieuwbouw actiever aan de slag gegaan met Instagram, waardoor het account 400 volgers erbij heeft gekregen en ruim 172 duizend mensen heeft bereikt. De post met het meeste bereik was een reel over welke binnendeuren in een nieuwbouwhuis. Via het Instagramkanaal @bewustnieuwbouw kun je de post bekijken (en je kunt het account volgen!).

Nieuwe look-and-feel nieuwsbrief
De nieuwsbrief was toe aan een update, vandaar dat er gekozen is om het template aan te passen. De nieuwsbrief, met een nieuwe, frisse uitstraling, spreekt nu de lezer persoonlijk aan. Ver scrollen is niet meer nodig, want alle informatie is samengevat in de inleiding. Uiteraard kan de lezer voor meer informatie verder terecht in de mail en op de website van Bewust Nieuwbouw. Dit resulteerde in een gemiddelde openpercentage van 42% en een gemiddeld clickpercentage van 6,0%. Benieuwd naar de nieuwsbrief? Meld je hier aan voor de volgende nieuwsbrief.

Nieuw concept van #BewonersVertellen
Begin september heeft Bewust Nieuwbouw een enquête uitgestuurd om in de toekomst beter aan te sluiten op de wensen en behoefte van de lezers. Een van de resultaten was dat websitebezoekers ervaringen van bewoners belangrijk vonden om te lezen. De huidige bewonersverhalen werden minder goed bezocht, vandaar dat het tijd was voor een nieuw concept. Door middel van een vast stramien vragen we nieuwbouwkopers om hun ervaring. Je kunt hier het verhaal van Larissa en van Myrle lezen.

Suggesties voor Bewust Nieuwbouw
Heb jij suggesties over waar Bewust Nieuwbouw (toekomstige) nieuwbouwkopers nog beter over kan informeren? Of over bijvoorbeeld opkomende trends op het gebied van nieuwbouw? Dat horen wij graag. Laat het ons weten via: redactie@bewustnieuwbouw.nl.

Tags