Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
31 maart 2016
Webinar 'Technologie voor vastgoed-ontwikkelaars'
NEPROM-voorzitter Bart van Breukelen zal op 12 april deelnemen aan een Vastgoedmarkt-webinar over het toepassen van moderne technologie en ICT in de ontwikkelpraktijk.

Nieuwe technologie zet de wereld van de projectontwikkelaar op z'n kop. Een belangrijke nieuwe ontwikkeling is de technologie die van gebouwen zogeheten smart-buildings maakt.

Zo kunnen gebruikers van kantoorgebouw The Edge aan de Amsterdamse Zuid-as via een app op de mobiele telefoon de intensiteit van het licht en de temperatuur op hun werkplek zelf instellen. Drie deskundigen uit de praktijk delen in dit webinar hun inzichten in hoe technologie het ontwikkelvak gaat veranderen.

Wie zitten er aan tafel?
Bart van Breukelen is directievoorzitter van projectontwikelaar Synchroon in Zoetermeer en werd in januari 2016 gekozen tot voorzitter van de brancheorganisatie van ontwikkelaars, NEPROM. Tonny Gerritsen is directeur van Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars in Arnhem. Rienk Baarsma is commercieel ontwikkelmanager bij G&S Vastgoed in Amsterdam.

Praktische informatie 
Het webinar vindt plaats op dinsdag 12 april, vanaf 11:30. Aanmelden voor het webinar kan hier.

Bart van Breukelen, directievoorzitter Synchroon
Bart van Breukelen studeerde architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven. Na twee jaar bij een architectenbureau in Den Bosch, stapte hij over naar projectontwikkelaar AM, waar hij na zeven jaar regiodirecteur Eindhoven werd. Vervolgens was hij acht jaar directeur van Blauwhoed Eurowoningen in Rotterdam, om in 2007 over te stappen naar Johan Matser Projectontwikkeling. Een jaar later werd hij door de fusie van Johan Matser met Hopman Interheem directievoorzitter bij het fusiebedrijf Synchroon. Sinds januari 2016 is hij voorzitter van branchevereniging Neprom.

Tonny Gerritsen, directeur Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars
Tonny Gerritsen is sinds dertien jaar directeur van Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars in Arnhem, onderdeel van het familiebouwbedrijf Ten Brinke Groep. Hij heeft een achtergrond als technisch ingenieur en is gespecialiseerd in het verwerven en ontwikkelen van commercieel vastgoed. Sinds 2015 richt het bedrijf zijn focus onder leiding van Gerritsen weer meer op de Nederlandse markt, met name de Randstad. Ten tijde van de crisis was het zwaartepunt van de activiteiten in Duitsland komen te liggen. Gerritsen maakte de rentree mede mogelijk door vastgelopen vastgoedprojecten op te pakken en met grote inzet en voortvarendheid vlot te trekken.

Rienk Baarsma, commercieel ontwikkelmanager G&S Vastgoed 
Rienk Baarsma staat als commercieel ontwikkelmanager bij G&S Vastgoed midden in de ontwikkelpraktijk. Hij is medeverantwoordelijk voor de initiatie, verhuur en verkoop van commerciële en residentiële her- en nieuwbouwontwikkelingen in groot-Amsterdam. Baarsma werkte eerder twee jaar bij huurdersadviseur Solved en tien jaar bij CBRE, uiteindelijk als associate director verantwoordelijk voor de afdeling tenant representation.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/webinar.jpg

Tags