Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
20 november 2013
Webinar met Matthew Shadbolt (Corcoran)
Op 3 december organiseert Fundament all Media een webinar over 'social branding' met Matthew Shadbolt. Binnen de vastgoedbranche is Shadbolt een autoriteit op het gebied van online marketing.

Op dinsdag 3 december geeft Boris Geheniau van Fundament All Media een social branding webinar met Amerika’s “brightest mind in real estate”, Matthew Shadbolt.

Matthew is Director of Interactive Product and Marketing bij The Corcoran Group, een toonaangevende makelaar die actief is in Manhattan, Brooklyn, The Hamptons en Palm Beach. In de zeven jaar dat Matthew bij The Corcoran Group werkt, is het online publiek van het bedrijf verviervoudigd. Ondanks de crisis heeft Corcoran een omzet van ongeveer 13 miljard dollar. Tijdens de webinar vertelt Matthew onder andere hoe Corcoran dit kan realiseren.

Matthew is niet alleen binnen de vastgoedbranche, maar ook ver daarbuiten een erkende autoriteit. Hij is onlangs opgenomen in “The Mobile Playbook”, de prestigieuze uitgave van Google.

Boris Geheniau interviewde Shadbolt vorig jaar in New York en ze gaven eerder samen een besloten online training over dit onderwerp. Nu willen ze iedereen in Nederland bereiken en overtuigen van het nut van social branding en online relevantie.

Doe dus mee aan de webinar!

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/matthew-shadbolt-286.jpg

Tags