Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/wibaut.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/wibaut.jpg
Nieuws
7 april 2021
Wibaut toegetreden tot NEPROM
De NEPROM verwelkomt Wibaut als nieuw lid. Met deze ontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk.

​De NEPROM, vereniging van projectontwikkelaars, verwelkomt Wibaut als nieuw lid. Met deze ontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor en het op professionele wijze vervullen van de opdrachtgeversrol bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, is wat de leden van de NEPROM bindt.

Over Wibaut
Projectontwikkelaar Wibaut komt op voor de groepen mensen waarvoor geen passende woning beschikbaar is. Met de slim doordachte woonconcepten die Wibaut voor deze groepen ontwikkelt, richt het bedrijf zich op de G60-gemeenten en helpt ze de woonproblematiek te verlichten. 

Over het NEPROM-lidmaatschap
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven.

Over de NEPROM
De NEPROM (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen) is de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De belangrijkste doelstelling van de NEPROM is het bevorderen van de samenwerking tussen de overheid en ontwikkelaars bij de totstandkoming van vastgoedprojecten. De NEPROM is in 1974 opgericht.

Tags