Skip Navigation LinksNieuws

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/verkocht.jpg
Nieuws
8 juni 2016
Wie is dé Nieuwbouwmakelaar van 2016?
Welke makelaarskantoren presteren het beste in nieuwbouw? Niemand die daar beter over kan oordelen dan projectontwikkelaars en bouwers.

Welke makelaarskantoren presteren het beste in nieuwbouw? Niemand die daar beter over kan oordelen dan projectontwikkelaars en bouwers. Daarom vraagt de NEPROM u, namens Vastgoed - de organisator van de Woningmakelaar van het Jaar verkiezing - om drie makelaars te nomineren voor de Nieuwbouwmakelaar Award 2016.

Opdrachtgevers vragen van een nieuwbouwmakelaar meer dan alleen de benodigde vakkennis; zij eisen enthousiasme, creativiteit, vasthoudendheid en een grote gunfactor. Een goede nieuwbouwmakelaar kent de regionale woningmarkt als zijn of haar eigen achtertuin en fungeert daarin als de ogen en oren van de ontwikkelaar. Een groot en welwillend netwerk kan niet ontbreken en het kantoor weet zich altijd zichtbaar te maken in de omgeving. Heeft u nu een makelaar in gedachten? Geef dat kantoor dan nu vóór 1 augustus op voor de Nieuwbouwmakelaar Award 2016. 

Voor het vijfde jaar op rij organiseert het platform Vastgoed de Woningmakelaar van het Jaar. Dit onafhankelijke evenement is bedoeld om ontwikkeling van de makelaardij te stimuleren door makelaars die een verschil weten te maken, in verschillende disciplines te onderscheiden. Nieuwbouw is één van die disciplines.

Voor de Nieuwbouwmakelaar Award gaat Vastgoed opnieuw de samenwerking aan met de NEPROM. De NEPROM treedt op als netwerkpartner en vraagt onder meer haar contacten om de beste nieuwbouwmakelaars te nomineren.

Nomineer nu!
Bent u werkzaam bij een projectontwikkelaar of ontwikkelend bouwbedrijf? Dan heeft u nu de kans om drie makelaars te nomineren. Ga naar www.woningmakelaarvanhetjaar.nl, klik op ik ben opdrachtgever en wil een nieuwbouwmakelaar nomineren, en laat weten welke nieuwbouwmakelaars u tot de beste vindt behoren. Een korte onderbouwing hierbij wordt gewaardeerd en vergroot de kans dat uw favoriete makelaar bij de top 10 eindigt. U kunt maximaal drie makelaars aandragen.

Makelaars kunnen tot 1 augustus worden aangedragen. De tien makelaars die het vaakst door hun opdrachtgevers zijn genoemd, vormen na 1 augustus de tien genomineerden voor de Nieuwbouwmakelaar Award. Anders dan in voorgaande jaren wordt de uiteindelijke winnaar verkozen door de consument. Zij kunnen van 1 juni t/m 31 oktober stemmen op hun favoriete nieuwbouwmakelaar. Vanaf 1 augustus tellen enkel de stemmen die op de top 10 worden uitgebracht.

Namens de NEPROM en Vastgoed alvast hartelijk dank voor uw stem!