Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
23 juni 2015
Wie is de Nieuwbouwmakelaar van het Jaar 2015?
Welke makelaarskantoren presteren het beste in nieuwbouw? Niemand die daar beter over kan oordelen dan projectontwikkelaars. Nomineer drie makelaars voor de Nieuwbouwmakelaar Award 2015.

Welke makelaarskantoren presteren het beste in nieuwbouw? Niemand die daar beter over kan oordelen dan projectontwikkelaars en bouwers. Daarom vraagt de NEPROM u, namens Vastgoed - de organisator van de Woningmakelaar van het Jaar verkiezing - om drie makelaars te nomineren voor de Nieuwbouwmakelaar Award 2015.

Opdrachtgevers vragen van een nieuwbouwmakelaar meer dan alleen de benodigde vakkennis; zij eisen enthousiasme, creativiteit, vasthoudendheid en een grote gunfactor. Een goede nieuwbouwmakelaar kent de regionale woningmarkt als zijn of haar eigen achtertuin en fungeert daarin als de ogen en oren van de ontwikkelaar. Een groot en welwillend netwerk kan niet ontbreken en het kantoor weet zich altijd zichtbaar te maken in de omgeving. Heeft u nu een makelaar in gedachten? Geef dat kantoor dan nu op voor de Nieuwbouwmakelaar Award 2015. 

Voor het vierde jaar op rij organiseert het platform Vastgoed de Woningmakelaar van het Jaar. Dit onafhankelijke evenement is bedoeld om ontwikkeling van de makelaardij te stimuleren door makelaars die een verschil weten te maken, in verschillende disciplines te onderscheiden. Nieuwbouw is één van die disciplines.

Voor de Nieuwbouwmakelaar Award gaat Vastgoed opnieuw de samenwerking aan met de NEPROM. De NEPROM treed op als netwerkpartner en vraagt onder meer haar contacten om de beste nieuwbouwmakelaars te nomineren.

Bent u werkzaam bij een projectontwikkelaar of ontwikkelend bouwbedrijf? Dan heeft u nu de kans om drie makelaars te nomineren. Ga naar www.woningmakelaarvanhetjaar.nl, log in en laat weten welke nieuwbouwmakelaars u tot de beste vindt behoren, graag met een korte onderbouwing.

Alle genomineerde makelaars zullen worden gevraagd een vragenlijst in te vullen. Uit alle inzendingen wordt door de organisatie een top 10 samengesteld. Deze top 10 wordt beoordeeld door een professionele vakjury die op de website aan u wordt voorgesteld.

Namens de NEPROM en Vastgoed alvast hartelijk dank voor uw stem!

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/events/Nieuwbouw2015.gif

Tags