Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
21 maart 2024
Woonbeurs Rotterdam trekt 6.000 woningzoekenden
De stand van Nieuwbouw.nl trok veel woningzoekenden die op zoek zijn naar een compleet overzicht van nieuwbouwprojecten. NEPROM benadrukt het belang van een volledig overzicht en nodigt ontwikkelaars uit om hun projecten toe te voegen.

Zaterdag 16 maart jl. vormde het WTC in Rotterdam het toneel voor de Woonbeurs Rotterdam + regio editie 2024. Minstens een half uur voor opening, stond er al een flinke rij belangstellenden te wachten tot de beurs zou worden geopend. Nieuwbouw.nl was ook aanwezig.

Nieuwbouw.nl is het nieuwe consumentenplatform dat is ontstaan vanuit samenwerking tussen NEPROM, WoningBouwersNL en Xitres.  De Woonbeurs was een uitstekende gelegenheid om het platform onder de aandacht te brengen van woningzoekenden.

Nieuwbouw.nl heeft veel woningzoekenden gesproken die op zoek zijn op zoek naar een fijne koop- of huurwoning, maar het overzicht kwijt zijn. Des te belangrijker is het voor woningzoekenden om een compleet overzicht te hebben van alle nieuwbouwprojecten.

Dat complete overzicht van al het nieuwbouwaanbod (huur en koop) beoogt Nieuwbouw.nl te bieden, gecombineerd met informatie over actualiteiten en onderwerpen die voor kopers en huurders van nieuwbouwwoningen interessant en van belang kunnen zijn. Staan jouw projecten nog niet op Nieuwbouw.nl? Neem contact op met zakelijk@nieuwbouw.nl voor de mogelijkheden!


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(51).png, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(51).png

Tags