Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
18 december 2019
Woondeal regio Eindhoven, consultatie markt
Wie heeft er een stevig track record qua woningbouw opgebouwd in Stedelijk Gebied Eindhoven? Wellicht kun je hen helpen.

Het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) is in het kader van de woondeal regio Eindhoven voornemens begin februari een consultatiesessie te houden met marktpartijen. Zij heeft de NEPROM gevraagd een lijst op te stellen met ontwikkelende partijen die interesse hebben om hier bij te zijn.

Voorwaarde is dat partijen een stevig track record qua woningbouw hebben opgebouwd in SGE in recente jaren. Doel van de consultatiesessie is om kennis te vergaren over hoe woningbouw versneld kan worden. Waar lopen marktpartijen in de regio Eindhoven tegenaan en hoe kan dit voorkomen of snel opgelost worden? SGE consulteert parallel hieraan ook gemeenteambtenaren om een zo volledig mogelijk beeld van de versnellingsmogelijkheden te krijgen.    

Reacties (met duiding van jouw track record in regio Eindhoven) ontvangen we graag voor 10 januari via een replymail gericht aan s.voogt@neprom.nl.

https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/Eindhoven%20website.png, https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/Eindhoven%20website.png

Tags