Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
9 januari 2024
Woonin toegetreden tot NEPROM
NEPROM verwelkomt Woonin als nieuw lid. Pieter van Fulpen, senior ontwikkelaar: “NEPROM is het vuur waar we dichtbij willen zitten.”

NEPROM verwelkomt Woonin als nieuw lid.

Over Woonin
Woonin is een sociale volkshuisvester in de regio Utrecht met ongeveer 35.000 sociale huurwoningen. Deze woningen worden voor een betaalbare prijs verhuurd aan mensen met een laag inkomen. Een jaar geleden ontstond Woonin uit de fusie tussen Mitros (Utrecht en Nieuwegein) en Viveste (Wijk bij Duurstede en Houten). 

Pieter van Fulpen, senior ontwikkelaar, is verheugd over de toetreding tot NEPROM: “Woonin wil de komende jaren honderden sociale huurwoningen toevoegen en dat kunnen we niet alleen. Ontwikkelingen in ons werkgebied worden steeds complexer en zijn vaker onderdeel van een gemengd programma. Samenwerken is dan essentieel om deze ontwikkelingen van de grond te krijgen. Ook vindt Woonin het belangrijk om te luisteren naar andere partijen, als het gaat om veranderende marktomstandigheden en regelgeving. Dat helpt ons weer om goed positie te kunnen bepalen. NEPROM is het vuur waar we dichtbij willen zitten.”

Over het NEPROM-lidmaatschap
Het lidmaatschap van NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven.

Over NEPROM
Maatschappelijk betrokken ontwikkelaars, verenigd in NEPROM, werken in nauwe samenwerking met de overheid en partners, aan het ontwikkelen van de ruimte voor morgen. Samen werken we aan een brede beschikbaarheid van gebouwen en gebieden, spannen we ons in voor duurzaam ontwikkelen, stimuleren we onze leden om te werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en bieden we vernieuwende oplossingen voor een optimale inrichting van de schaarse ruimte in Nederland. Meer informatie via de NEPROM-website. 


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(4).png, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/format%20afbeeldingen%20nieuws%20NEPROM%20website%20(4).png

Tags