Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
13 juli 2023
Zeer geslaagde informatiebijeenkomst nieuwbouw.nl
Op 5 juli kwamen bijna 40 vertegenwoordigers van NEPROM-lidbedrijven samen voor de primeur van het nieuwe consumentenplatform nieuwbouw.nl dat 1 september live gaat. Het platform brengt woningzoekenden, ontwikkelaars en makelaars op een laagdrempelige manier samen.

NEPROM werkt in nauwe samenwerking met Xitres aan de lancering van het nieuwe consumentenplatform Nieuwbouw.nl dat 1 september live gaat. Op nieuwbouw.nl vinden woningzoekenden al het nieuwbouwaanbod (huur en koop) gecombineerd met informatie over actualiteiten en onderwerpen die voor kopers en huurders van nieuwbouwwoningen interessant en van belang kunnen zijn.

Op 5 juli organiseerde NEPROM de bijeenkomst om haar leden te informeren en de bereidheid te peilen om zich bij het platform aan te sluiten. Onder voorzitterschap van Phillip Smits, directeur Blauwhoed en tevens NEPROM-bestuurslid, begon Jan Fokkema met zijn presentatie over nieuwbouw.nl.

Vervolgens presenteerde Bram Boterman, Head of Online Marketing & Digital bij Heijmans, de redenen waarom Heijmans aan zal sluiten bij nieuwbouw.nl en wat het nieuwe platform nou zo succesvol zal maken.

Jasper van den Brink en Martijn Fähnrich van Xitres gaven de primeur van nieuwbouw.nl. In de demo van het platform konden alle deelnemers meemaken hoe nieuwbouw.nl er straks uit zal zien.

Tijdens de bijeenkomst werd uitgebreid ingegaan op hoe partijen zich bij het initiatief kunnen aansluiten en wat de mogelijkheden zijn voor plaatsing, marketing en de toegang tot de data. Ook de koppelingen met de CRM-systemen van ontwikkelaars en beleggers, de wijze waarop met leads wordt omgegaan en de tarieven kwamen uitgebreid aan bod. Deelnemers reageerden zeer positief en gaven zonder uitzondering aan dat ze zich graag bij het initiatief willen aansluiten. Na afloop werd het werkdocument gedeeld waarin de meest te stellen vragen m.b.t. het platform beantwoord worden.

Mocht je meer informatiewillen of behoefte hebben aan een 1-op-1 (Teams-)gesprek over het nieuwe platform en de mogelijkheden om aan te sluiten, dan kun je dat melden aan Thamar Molkenboer. We plannen dan graag een afspraak in juli of augustus in.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/logo%20nieuwbouw.nl%20nieuw.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/Afbeeldingen%20bulletin/logo%20nieuwbouw.nl%20nieuw.jpg

Tags