Skip Navigation LinksStart

Dossier
Woondeals
Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) sluit woondeals met regio’s die te maken hebben met grote woningtekorten. Marktpartijen zijn in verschillende regio’s hierop aangehaakt en betrokken bij de versnelling van de productie.
8b84e354-a36f-438c-baaf-14c33471ac54
4 maart 2020
4 maart 2020
NEPROM-steun voor Woondeal Arnhem-Nijmegen
Vandaag hebben het Rijk, de provincie Gelderland en een aantal gemeenten de zogenoemde Woondeal Arnhem-Nijmegen getekend. NEPROM-voorzitter Desirée Uitzetter sprak tijdens de presentatie van de Woondeal mede namens Bouwend Nederland en IVBN haar steun uit voor de ambities in de Woondeal.
Lees nieuwsbericht
13 februari 2020
Netwerkbijeenkomst Woondeal Arnhem-Nijmegen
Op 19 februari vindt de Netwerkbijeenkomst Woondeal Arnhem-Nijmegen plaats. De NEPROM zal hierbij aanwezig zijn met een afvaardiging van haar achterban.
Lees nieuwsbericht
18 december 2019
Woondeal regio Eindhoven, consultatie markt
Wie heeft er een stevig track record qua woningbouw opgebouwd in Stedelijk Gebied Eindhoven? Wellicht kun je hen helpen.
Lees nieuwsbericht
5 juli 2019
Géén steun van ontwikkelaars voor Woondeal MRA
Op 5 juli tekenden minister Ollongren namens BZK en Femke Halsema namens de Metropool Regio Amsterdam de zogenoemde Woondeal MRA, met als belangrijkste doel het versnellen van de bouw van nieuwe woningen. In de periode tot 2025 moeten er 100.000 nieuwe woningen bijkomen in de regio. NEPROM, de vereniging van project¬ontwikkelaars, is gevraagd de Woondeal te steunen, maar zag daar uiteindelijk van af.
Lees nieuwsbericht
4 juni 2019
NEPROM steunt Woondeal minister Ollongren
Op 3 juni tekenden het Rijk, de provincie Zuid-Holland en een aantal gemeenten de zogenoemde Woondeal zuidelijke Randstad met als belangrijkste doel het versnellen van de bouw van nieuwe woningen.
Lees nieuwsbericht [alleen leden] 
20 februari 2019
Actieplan Woningbouw en voorbereiding Woondeal Zuid-Holland
Op 11 en 18 februari vonden in het kader van het Actieplan Woningbouw twee werksessies plaats ter voorbereiding op de Woondeal Zuidelijke Randstad die binnenkort ondertekend wordt.
Lees nieuwsbericht