Skip Navigation LinksEvents

ba09719e-f6b9-4338-a956-4d3202b844c7
Event
29 april 2021
Industrieel en circulair bouwen: BAM Wonen: op weg naar geïndustrialiseerde bouwplaatsen
In april en mei organiseert NEPROM online kennissessies over industrieel en circulair bouwen. Laat je inspireren en informeren door koplopers en verkenners uit ons midden over de veranderingen die zij in hun organisatie in gang hebben gezet.
362d2e03-bef7-46e0-9ce6-40d886489159
We willen als sector sneller, goedkoper en vooral duurzamer woningen bouwen. Een belangrijk deel van de oplossing kunnen we vinden in industrieel en circulair bouwen. Dat betekent echter wel grote veranderingen voor de gehele bouwketen, van toeleverancier tot aan de bewoner. De professionele opdrachtgevers, de leden van de NEPROM, nemen bij die transitie een centrale positie in. Wat betekent deze omslag voor jou en jouw onderneming als opdrachtgever? Wat moet er in de omgeving anders, bij gemeenten, het Rijk, beleggers, kopers en huurders? Hoe geef jij als opdrachtgever sturing aan dat veranderingsproces? Om grip op de antwoorden te krijgen organiseert de NEPROM een reeks kennissessies, exclusief voor de leden. Koplopers en verkenners uit ons midden vertellen over de veranderingen die zij in hun organisatie in gang hebben gezet. We delen kennis en ervaring, als ijkpunt voor de eigen ontwikkeling en om te bezien welke collectieve actie geboden is.

29 april BAM: op weg naar geïndustrialiseerde bouwplaatsen
Dinant Te Brinke (Bestuursvoorzitter BAM Wonen)
Al sinds de jaren ’90 is BAM Wonen voorloper op het gebied van conceptueel bouwen. De specialisten van Nieuwbouw Concepten, voorheen Waarde & Riant (W&R), zijn continu bezig met het verbeteren en het aanbieden van nieuwe producten en diensten. Afgelopen periode heeft BAM Wonen een innovatiereis gemaakt om te komen tot de conceptwoning van de toekomst. De belangrijkste uitdaging is om betaalbaarheid, duurzaamheid en ontwerpvrijheid met elkaar te verenigen. Het resultaat van de innovatiereis is een vernieuwend concept gebaseerd op houtbouw

Op donderdag 29 april van 16.00 - 17.15 uur organiseert NEPROM de online kennissessie over industrieel en circulair bouwen met Dinant Te Brinke (Bestuursvoorzitter BAM Wonen)

Aanmelden
Meld je aan voor deze online kennissessie door een e-mail te sturen naar Margot Meijerink of via het ledennet door op de groene aanmeldknop te klikken. 

Je kunt je ook aanmelden voor de andere kennissessies in deze reeks over Circulair en Industrieel bouwen:
15 april - Industrieel bouwen met Japan
22 april - HOUTbaar van TBI
29 april - BAM: op weg naar geïndustrialiseerde bouwplaatsen
12 mei - Haut
19 mei - De Woningfabriek van Van Wijnen
c986102e-d1cb-435d-bc0d-d989457b051e