Skip Navigation LinksEvents

427b852d-05bb-46b8-b71d-d0f06bbec161
Event
22 april 2021
Industrieel en circulair bouwen: HOUTbaar van TBI
In april en mei organiseert NEPROM online kennissessies over industrieel en circulair bouwen. Laat je inspireren en informeren door koplopers en verkenners uit ons midden over de veranderingen die zij in hun organisatie in gang hebben gezet.
dddc9c71-d9e9-4e21-a6ee-013f5ba1501a
We willen als sector sneller, goedkoper en vooral duurzamer woningen bouwen. Een belangrijk deel van de oplossing kunnen we vinden in industrieel en circulair bouwen. Dat betekent echter wel grote veranderingen voor de gehele bouwketen, van toeleverancier tot aan de bewoner. De professionele opdrachtgevers, de leden van de NEPROM, nemen bij die transitie een centrale positie in. Wat betekent deze omslag voor jou en jouw onderneming als opdrachtgever? Wat moet er in de omgeving anders, bij gemeenten, het Rijk, beleggers, kopers en huurders? Hoe geef jij als opdrachtgever sturing aan dat veranderingsproces? Om grip op de antwoorden te krijgen organiseert de NEPROM een reeks kennissessies, exclusief voor de leden. Koplopers en verkenners uit ons midden vertellen over de veranderingen die zij in hun organisatie in gang hebben gezet. We delen kennis en ervaring, als ijkpunt voor de eigen ontwikkeling en om te bezien welke collectieve actie geboden is.

HOUTbaar van TBI
Rudy van Gurp (TBI Woonlab) Gert van Vugt (Sustainer Homes) en Pieter Stoutjesdijk (The New Makers)
De TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmansgroep hebben HOUTbaar ontwikkeld, waarmee ze streven naar een circulaire samenleving; een wereld die voor altijd gezond en leefbaar blijft waarbij we niets verspillen of vervuilen. HOUTbaar maakt modulaire woningbouw in hout op grote schaal haalbaar en betaalbaar. Samen met The New Makers en Sustainer Homes zijn al twee woningtypes ontwikkeld. Met HOUTbaar zetten ze een standaard neer, waarop andere circulaire ideeën en businessmodellen goed kunnen aanhaken.

Op donderdag 22 april van 16.00 - 17.15 uur organiseert NEPROM de online kennissessie over industrieel en circulair bouwen met Rudy van Gurp (TBI Woonlab) Gert van Vugt (Sustainer Homes) en Pieter Stoutjesdijk (The New Makers)

Aanmelden
Meld je aan voor deze online kennissessie door een e-mail te sturen naar Margot Meijerink of via het ledennet door op de groene aanmeldknop te klikken. 

Je kunt je ook aanmelden voor de andere kennissessies in deze reeks over Circulair en Industrieel bouwen:
15 april - Industrieel bouwen met Japan
22 april - HOUTbaar van TBI
29 april - BAM: op weg naar geïndustrialiseerde bouwplaatsen
12 mei - Haut
19 mei - De Woningfabriek van Van Wijnen
42b93f13-d013-4eaf-8a20-103d6061692c