Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
12 september 2019
Vacature: administratief/secretarieel medewerker
De NEPROM heeft een leuke vacature voor een administratief/secretarieel medewerker voor 28-32 uur per week. Kom jij ons team versterken?

De NEPROM zoekt een administratief/secretarieel medewerker voor de afdeling Communicatie, Evenementen en Opleidingen (nu vier medewerkers).​ In deze functie werk je nauw samen met de Coördinator Opleidingen en de medewerker Communicatie & Evenementen. Je houdt je vooral bezig met de contacten met de deelnemers van de opleidingen en evenementen, onze docenten, de sprekers op de congressen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor onze contactpersonen van de (opleidings)locaties en de hotels. De vacature is voor:

28-32 uur per week in Voorburg

Wat ga je doen?
• Registratie (in CRM-systeem) en het onderhouden van contacten met deelnemers, sprekers en docenten van onze opleidingen en evenementen;
• Het onderhouden van contacten met de accommodaties;
• Het verzorgen van al het materiaal voor opleidingen en evenementen;
• Facturering en crediteuren- en debiteurenbeheer voor de opleidingen en evenementen vanuit het CRM;
• Het opstellen van rapportages en (jaar)planningen voor de opleidingen;
• En alle andere voorkomende activiteiten.

Onze ideale kandidaat:
• Heeft minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
• Heeft minimaal een afgeronde opleiding op mbo-niveau;
• Heeft organisatietalent, is communicatief vaardig en servicegericht;
• Kan, ook in drukke tijden, goed overzicht houden en gemakkelijk schakelen tussen werkzaamheden;
• Denkt mee en vooruit, neemt verantwoordelijkheid, toont initiatief en pakt zelfstandig zaken op;
• Is enthousiast, collegiaal en betrokken;
• Is taalvaardig en schrijft foutloos Nederlands;
• Heeft ervaring met het werken in Outlook, Word, Excel en PowerPoint en het gebruik en actueel houden van CRM-systemen. 

Wat bieden wij?
Een dynamische en uitdagende omgeving en een afwisselende baan met uiteenlopende werkzaamheden. Een enthousiast en collegiaal team (14 medewerkers) dat openstaat voor vernieuwing en verandering. Een open sfeer met informele omgangsvormen. Goede arbeidsvoorwaarden. Een prachtig pand vlakbij station Voorburg. Een zelfstandige positie van waaruit je direct betrokken bent bij de activiteiten van onze leden. Salarisindicatie: € 2.400 en € 3.200 per maand (bij 40 uur per week).

Sollicitaties
Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Stuur dan vóór 26 september een e-mail met een beknopte motivatie en CV aan Nancy Yuen. Jouw sollicitatie kun je richten aan onze directeur Jan Fokkema. Voor meer informatie kun je terecht bij Sandra Beekmans (hoofd van de afdeling). Meer informatie over de NEPROM vind je op onze website. 

Wat doet de NEPROM?
De NEPROM is de branchevereniging van projectontwikkelaars in Nederland. De circa 70 aangesloten bedrijven zijn dé professionele opdrachtgevers voor de gebouwde omgeving van Nederland, vooral waar het gaat om woningen, kantoren, winkelcentra en gemengde gebieden.

De medewerkers van het bureau van de NEPROM staan in intensief contact met de leden, maar ook met de omgeving. Denk aan gemeenten, provincies, ministeries en collega brancheorganisaties. In allerlei verbanden – meer en minder permanent – is er via korte lijntjes veel contact en uitwisseling.

Wij werken aan het verder professionaliseren van onze leden en aan het vergroten van de kennis over vastgoedontwikkeling. We zetten ons in voor goede samenwerking tussen overheden en projectontwikkelaars. We dragen vanuit de kennis en ervaring van onze leden bij aan discussies en beleidsontwikkeling op het terrein van ruimtelijke ontwikkeling en vastgoed. En uiteraard behartigen we de belangen van onze leden. Wij zijn een gewaardeerd gesprekspartner namens de branche voor Rijk, provincies, gemeenten en vele andere stakeholders.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Delen via Social Media