Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
29 juli 2020
Vacature: Adviseur Communicatie & PR (m/v)
De NEPROM, de branchevereniging voor projectontwikkelaars, zoekt een Adviseur Communicatie & PR. Het betreft een functie voor 32-40 uur per week.

​De NEPROM, de branchevereniging voor projectontwikkelaars, zoekt een Adviseur Communicatie & PR. Het betreft een functie voor 32-40 uur per week.

Wat ga je doen?
Binnen de afdeling Communicatie, Evenementen en Opleidingen (4 medewerkers) ben jij verantwoordelijk voor onze communicatie met de NEPROM-leden en met externe relaties. Het actueel houden van onze website, verzorgen van onze nieuwsbrieven en beheren van social media behoren tot je dagelijkse activiteiten. Verder schrijf je regelmatig artikelen voor onze site en persberichten en onderhoud je contacten met de media en met (de communicatieafdelingen van) onze leden, collega-brancheverenigingen en andere stakeholders. Je coördineert de redactie en vormgeving van publicaties. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van onze corporate communicatiestrategie en alles wat daarbij hoort.

Wat vragen wij?

  • een afgeronde communicatieopleiding op minimaal hbo-niveau; 
  • minimaal 4 jaar relevante werkervaring, ook op strategisch niveau;
  • een ondernemende doener, die ook meedenkt en adviseert;
  • een proactieve, flexibele, zelfstandige en samenwerkingsgerichte houding;
  • plezier in het schrijven/redigeren, met een professionele en scherpe pen (foutloos Ned.);
  • ervaring met CRM, CMS, mailingprogramma's en social media;
  • bij voorkeur ervaring met het ontwikkelen van een (corporate) communicatiestrategie;
  • bij voorkeur ervaring in de vastgoed- of woningsector.

 
Wat bieden wij?
Een dynamische en uitdagende omgeving, waarin je veel van jezelf kwijt kunt en van waaruit je veel voor elkaar kunt krijgen. Een enthousiast en collegiaal team (13 medewerkers) dat openstaat voor vernieuwing en verandering. Een open sfeer met informele omgangsvormen. Een prachtig pand vlak bij station Voorburg.​
Een zelfstandige positie van waaruit je direct betrokken bent bij de activiteiten van onze leden. Goede arbeidsvoorwaarden. Salarisindicatie: € 3.750 - € 4.500 (bij 40 uur per week).

Solliciteren
 
Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Stuur vóór 3 september 2020 een e-mail met een beknopte motivatie en CV aan Nancy Yuen (n.yuen@neprom.nl). Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. De eerste ronde sollicitatiegesprekken hebben we gepland op dinsdag 8 september. Jouw sollicitatie kun je richten aan onze directeur Jan Fokkema. Voor meer informatie kun je terecht bij Sandra Beekmans op 06–55155329 (vanaf 10 augustus).


Wat doet de NEPROM?
De NEPROM is de branchevereniging van projectontwikkelaars in Nederland. De circa 70 aangesloten bedrijven zijn dé professionele opdrachtgevers voor de gebouwde omgeving van Nederland, vooral waar het gaat om woningen, kantoren, winkelcentra en gemengde gebieden.

De medewerkers van het bureau van de NEPROM staan in intensief contact met de leden, maar ook met de omgeving. Denk aan gemeenten, provincies, ministeries en collega brancheorganisaties. In allerlei verbanden – meer en minder permanent – is er via korte lijntjes veel contact en uitwisseling. ​


Wij werken aan het verder professionaliseren van onze leden en aan het vergroten van de kennis over vastgoedontwikkeling. We zetten ons in voor goede samenwerking tussen overheden en projectontwikkelaars. We dragen vanuit de kennis en ervaring van onze leden bij aan discussies en beleidsontwikkeling op het terrein van ruimtelijke ontwikkeling en vastgoed. En uiteraard behartigen we de belangen van onze leden. Wij zijn een gewaardeerd gesprekspartner namens de branche voor Rijk, provincies, gemeenten en vele andere stakeholders.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld​

Tags - Bekijk verwante artikelen

Delen via Social Media