Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
29 januari 2021
Inschrijving voor NEPROM-prijs 2021 geopend
Nieuwe ronde, nieuwe kansen: de inschrijving voor de NEPROM-prijs 2021 is geopend! Kanshebbers zijn locatieontwikkelingen met een grote maatschappelijke impact, die excelleren in leefbaarheid, gebruikswaarde en beleving.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen: de inschrijving voor de NEPROM-prijs 2021 is geopend! Kanshebbers zijn locatieontwikkelingen met een grote maatschappelijke impact, die excelleren in leefbaarheid, gebruikswaarde en beleving, duurzaamheid en die na een voorbeeldige samenwerking tussen overheid en markpartij tot stand zijn gekomen. 

Deze prestigieuze, tweejaarlijkse prijs werd in 2019 uitgereikt aan de gemeente Eindhoven samen met VolkerWessels, het Woonbedrijf en Trudo voor de gebiedsontwikkeling Strijp-S. De NEPROM wil met het toekennen van deze prijs de hoogwaardige (her)ontwikkeling van locaties stimuleren. Deelname staat open voor alle gemeenten en professionele opdrachtgevers in Nederland. 

Krachten bundelen  
Voor deze editie bundelen we onze krachten met de Rabobank. Wij nodigen gemeenten, ontwikkelaars en andere professionele opdrachtgevers van harte uit om hun meest succesvolle ontwikkeling voor deze prijs in te dienen.

De jury
Een deskundige jury kijkt met speciale aandacht naar vernieuwende oplossingen en aanpakken die aansluiten op de opgaven van deze tijd. In de jury hebben zitting:  


Josja van der Veer.jpg​​​Geurt.jpg
 Josja van der Veer 
directeur Ruimte & Duurzaamheid, gemeente Amsterdam
Geurt van Randeraat
directeur SITE Urban Development
Maria.jpgRoel.jpg
Maria Piels
​architect, Inbo
​Roel van de Bilt
directeur Rabobank, Real Estate Finance
yasin.jpgIngrid.jpg
​Yasin Torunoglu
wethouder gemeente Eindhoven, winnende gemeente NEPROM-prijs ‘19
​Ingrid de Boer
directeur-bestuurder Woonbedrijf, winnende marktpartij NEPROM-prijs ‘19​
Hubert1.jpg
​Hubert Bruls
Burgemeester van Nijmegen
Vice voorzitter VNG​

Project aanmelden  
Heeft jouw organisatie een ontwikkeling gerealiseerd met een hoge maatschappelijke impact? Hebben gemeente en marktpartijen daaraan succesvol samengewerkt? Heeft het een grote voorbeeldwaarde? Zijn jullie er trots op? Meld je project dan uiterlijk 18 april 2021 aan voor de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2021 via het inschrijfformulier. Bekijk voor meer informatie over het aanmelden van een project het reglement. 

Heeft u een vraag over het indienen van een project, stuur dan een e-mail naar Margot Meijerink​
https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/dvdp/logo-website%20289x190.jpg, https://intern.neprom.nl/Afbeeldingen/dvdp/logo-website%20289x190.jpg

Tags