Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
23 april 2013
Concept Circle 18 juni - op zoek naar transformatiekracht
De tweede Concept Circle vindt plaats op 18 juni bij Baut in Amsterdam. Het thema: ‘Op zoek naar transformatiekracht’.

De tweede bijeenkomst van de Concept Circle, het netwerk voor innovatieve vastgoedprofessionals, vindt plaats op 18 juni van 15.00-19.00 uur bij Baut in het voormalig Parool-gebouw aan de Wibautstraat in Amsterdam. Het thema is ‘Op zoek naar transformatiekracht’. 

Transformatie van leegstaande gebouwen en gebieden is een belangrijke opgave waar gemeenten, ontwikkelaars, eigenaren en beleggers de komende jaren voor staan. Tijdens het programma nemen we met direct betrokkenen verschillende Amsterdamse transformaties onder de loep: Baut in het voormalig Parool-kantoor, De Studio in het voormalig GAK-kantoor en het World of Food in leegstaande parkeergarages in Amsterdam Zuid-Oost. Bovendien kunnen de deelnemers de bijeenkomst combineren met een exclusieve rondleiding door De Studio van 13.00-14.15 uur.

Programma: download de uitgebreide programma-informatie (pdf)
Datum: dinsdag 18 juni 15.00-19.00 uur
Plaats: Baut, Wibautstraat 125, Amsterdam
Kosten: de deelnamekosten aan deze netwerkbijeenkomst bedragen € 75,- per persoon (excl. btw). Voor oud-deelnemers aan de Leergang Projectontwikkeling (LPO), de Masterclass Conceptontwikkeling (MCCO) en de Masterclass Duurzaam Ontwikkelen (MCDO) bedragen de deelnamekosten € 40,- per persoon (excl. btw). De kosten zijn inclusief koffie/thee en borrel.

aanmelden
Aanmelden kan door een email te sturen aan Renske Wiese o.v.v. 'Aanmelding Concept Circle 18 juni' met je gegevens: naam, functie, contactgegevens en indien van toepassing naam en jaartal van de gevolgde NEPROM-opleiding. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de bijeenkomst. Bij annulering na deze periode is het totale deelnamegeld verschuldigd. 

Meer achtergrondinformatie over de Concept Circle vind je hier.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/overig/netwerken.jpg

Tags