Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
11 mei 2021
Dag van de Projectontwikkeling 2021
Ontmoet op 25 november in Den Haag vertrouwde relaties en onbekende vakgenoten. Laat je inspireren en vernieuw jouw kennis.

Persbericht, 11 mei 2021

De NEPROM organiseert op 25 november voor de tiende keer De Dag van de Projectontwikkeling. De DVDP is inmiddels een begrip binnen de bouw-, ontwikkel- en vastgoedwereld. In 2019 mochten we ruim 800 deelnemers verwelkomen op dit inspiratie- en netwerkevenement. Samen met onze partners werken we hard aan een uiterst gevarieerd en interactief programma met innovaties, trends en actualiteiten van binnen ons eigen vakgebied, en van buiten onze sector.

Save the date
Pak je agenda erbij en zet een groot kruis bij donderdag 25 november. Via deze link kun je je alvast aanmelden.

Thema: Een beloofd land
Dat is waar onze sector dag in dag uit aan werkt. Een land dat ruimte biedt aan haar inwoners om een bestaan op te bouwen en om zich onderdeel van een gemeenschap te voelen. Een land waar het prettig is om een thuis te hebben en om gezamenlijk bij te dragen aan een duurzame toekomst. Een land waarin iedereen toegang heeft tot een betaalbare woning, die energiezuinig, circulair en veranderbaar is. In een klimaatadaptieve en natuurinclusieve omgeving met bereikbare voorzieningen en werkgelegenheid. Tegelijkertijd bezinnen we ons over de obstakels en uitdagingen waar we als sector mee te maken hebben; toenemende ongelijkheid in steden en buurten, maar ook een continu veranderende omgeving die het in deze turbulente tijden extra lastig maakt om deze doelen na te streven.

Het programma  
Ook dit jaar bieden we een prikkelend en verrassend programma! Laat je inspireren door onze keynote sprekers en probeer samen met andere deelnemers tijdens speciale sessies antwoorden en oplossingen te vinden op de vraagstukken en uitdagingen van nu. De komende periode informeren wij je over de sprekers en sessies. Heb je zelf suggesties of wil je een bijdrage leveren aan een van de sessies? Laat het ons weten!  

NEPROM-prijs 2021
Tijdens de DVDP zullen we ook de prestigieuze tweejaarlijkse NEPROM-prijs uitreiken aan een gemeente en een opdrachtgever gezamenlijk.

Zien we je daar?
Ontmoet op 25 november in Den Haag vertrouwde relaties en onbekende vakgenoten. Laat je inspireren en vernieuw jouw kennis!

AANMELDEN


https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/DVPD2021.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/DVPD2021.jpg

Tags