Skip Navigation LinksDefault

Inschrijving en kosten

​​​Inschrijving staat open voor iedereen. Voor medewerkers van NEPROM-lidbedrijven, partnerorganisaties, overheden, ZZP-ers en studenten gelden gereduceerde tarieven. ​

Inschrijving staat open voor iedereen
• Gratis voor vertegenwoordigers van NEPROM lidbedrijven
• € 95,- voor studenten
• € 145,- voor deelnemers die lid zijn van NEPROM New Generation
• € 195,- voor deelnemers werkzaam bij NEPROM lidbedrijven en overheden
• € 195,- voor deelnemers die in 2020/2021/2022 een NEPROM opleiding hebben gevolgd
• € 345,- voor deelnemers werkzaam bij lidbedrijven van partnerorganisaties en ZZP'ers
• € 495,- voor overige deelnemers
(alle bedragen zijn exclusief btw)

btw-compensatiefonds 
Ben je werkzaam bij een overheidsinstelling of organisatie die niet btw-plichtig is? Dan kun je mogelijk de btw terugvorderen via het btw-compensatiefonds. Informeer bij jouw financiële administratie of je hiervoor in aanmerking komt.
 
Annuleringsvoorwaarden
Annuleren is kosteloos mogelijk tot en met ​19 april 2022 (een maand voor de bijeenkomst). Annuleer je na 19 april 2022 of ben je op de congresdag niet aanwezig, dan brengen wij het volledige deelnamebedrag in rekening. Je ontvangt een factuur na het congres. 

Alleen officiële annuleringen per e-mail worden in behandeling genomen. De ontvangstdatum van de annulering geldt als datum van annulering. Annuleringen kunnen worden gestuurd naar dvdp@neprom.nl.

Vervanger bij annulering
In plaats van het annuleren van jouw registratie, kun je deze kosteloos op naam van een collega laten zetten. Je dient hiervoor een e-mail te sturen naar: dvdp@neprom.nl met daarin jouw persoonsgegevens en de gegevens van jouw collega. 
 
Pers
De pers is van harte welkom op de DVDP. Vooraf aanmelden is vereist. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen aan Margot Meijerink.
 
NB:  Jouw gegevens worden gebruikt om je op de hoogte te houden van DVDP-activiteiten van de NEPROM. Wil je meer informatie? Heb je suggesties of ideeën? Neem dan contact op met Margot Meijerink (070 - 337 0332).​


bcbee5d9-6291-4de3-8b43-122605a53964