Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
16 november 2021
DVDP verplaatst naar 19 mei 2022
De Dag van de Projectontwikkeling 2021 is geannuleerd en uitgesteld naar 19 mei 2022.

​Als gevolg van het aanscherpen van de regels zijn wij helaas genoodzaakt om de Dag van de Projectontwikkeling, die voor volgende week donderdag 25 november gepland stond, te annuleren en uit te stellen naar donderdag 19 mei 2022. Vreselijk jammer, maar het is niet anders.
 
We zijn er van overtuigd dat we onder de vlag van 'Een beloofd land' een prachtig programma hebben samengesteld met fantastisch keynote sprekers en sessies. Dat blijkt ook wel uit de ruim 600 deelnemers die we reeds mochten registreren! We streven er daarom naar om het programma grotendeels door te schuiven naar 19 mei volgend jaar, want beloofd is beloofd! We hopen dat onze sprekers dan ook in de gelegenheid zijn. Mocht de actualiteit daar aanleiding toe geven, dan zullen we niet aarzelen om onderdelen toe te voegen of aan te passen.
 
Wij hopen dat 19 mei in de agenda past van alle deelnemers en dat zij alsnog met veel enthousiasme naar de DVDP willen komen. Annuleren kan in elk geval kosteloos tot 19 april 2022. Nog niet aangemeld? Reserveer dan alvast jouw plek voor 19 mei!
 
19 mei 2022 in de Fokker Terminal Den Haag; 9.00 uur ontvangst; 10.00 uur start programma.
 
Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met Margot Meijerink.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/verplaatst.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/verplaatst.jpg

Tags