Skip Navigation LinksNieuws

Nieuws
8 februari 2023
Eerste keynotes DVDP 2023 bekend!
Met inmiddels 250 aanmeldingen op de teller, is het tijd om de eerste twee keynote sprekers van de Dag van de Projectontwikkeling 2023 aan te kondigen.

Op donderdag 25 mei 2023 vindt voor de tiende keer de Dag van de Projectontwikkeling plaats. De DVDP is hét event voor professionals binnen de bouw-, ontwikkel- en vastgoedwereld: markt én overheid. In 2022 mochten we ruim 900 deelnemers verwelkomen en werd de dag met een 9 beoordeeld. Inmiddels hebben de eerste 250 deelnemers zich alweer ingeschreven voor de DVDP 2023. We zijn verheugd om hierbij de eerste twee keynote sprekers aan te kondigen: minister De Jonge en Danielle Braun.

Is het huiswerk gedaan?
Het eerste jaar met een minister voor VRO is voorbij gevlogen. Net als bij de voorgaande editie, is minister De Jonge ook dit jaar weer van de partij. Vorig jaar sloot de minister zijn toespraak af met enkele huiswerkopdrachten voor onze sector. Daartegenover waren de verwachtingen vanuit onze branche natuurlijk ook hooggespannen. Waar staan we nu en welke stappen moeten er nog gezet worden? Hoe ver zijn we verwijderd van de 900.000 nieuwe woningen in 2030? Hoogtijd om de balans op te maken!

"Aandacht is het nieuwe goud"
Dat is het motto van Dr. Danielle Braun; corporate antropoloog, spreker, directeur van de Academie voor Organisatiecultuur en auteur van Corporate Tribe, Building Tribes, Tribaal Kantoorgedoe, Patronen en Da's gek. Danielle reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en leiders sterk te maken. Ze maakt organisaties graag klaar voor verandering en is expert op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap. 

Meld je hier aan voor de DVDP 2023.

https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/DVDP%202022/Hugo%20-%20DVDP.jpg, https://intern.neprom.nl/Nieuwsafbeeldingen/DVDP%202022/Hugo%20-%20DVDP.jpg

Tags